Keystone logo
Christ The Redeemer Bible College Grundår i teologi og ministerium
Christ The Redeemer Bible College

Grundår i teologi og ministerium

London, Det Forenede Kongerige

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Programmet sigter mod at sætte studerende i stand til at udvikle deres viden og forståelse for nogle vigtige ledelsesprincipper og nøglekoncepter inden for deres valgte faglige fagområde; udvikle deres viden og forståelse af de grundlæggende akademiske kompetencer, der kræves til videregående uddannelse, herunder engelsk til akademiske formål udvikle deres færdigheder i at arbejde sammen med andre og styre sig selv, herunder tidsstyring om vurderingsfrister; udvikle deres færdigheder inden for problemløsning og på praktiske områder såsom at bruge informationsteknologi korrekt udvikle deres færdigheder i læsning af akademiske tekster, finde og bruge information på passende vis og anvende passende henvisningskonventioner udvikle skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.

Kristus Forløserens bacheloruddannelser kombinerer akademisk undersøgelse og praksis. Foundation året forbereder eleverne i vid udstrækning på at lære og udvikle grundlæggende akademiske færdigheder i akademisk engelsk, kritisk tænkning, kommunikationsevner og grundlæggende akademiske færdigheder. Alle studerende vil gennemføre et praktisk modul i ledelsesprincipper og disciplin-specifikke moduler - hvoraf den ene giver et fundament i akademisk engelsk med den studerendes valgte felt for videre studier i tankerne. I det følgende år går de studerende videre til et af kollegiets BA-programmer.

Gennem dette program beskæftiger de studerende sig med de grundlæggende akademiske kompetencer, der kræves for yderligere studier i videregående uddannelser. Studerende udvikler også deres selvbevidsthed, hvilket gør dem i stand til at udvikle deres lederskabskapacitet og får en disciplin-specifik grundlæggende undersøgelse.

Færdigheder: Studerende kan kommunikere både skriftligt og i præsentationer. De vil udvikle grundlæggende akademiske kompetencer og akademisk engelsk, der inkluderer tekniske termer, der er relevante for deres valgte fremtidige studieområde. De vil også have evnen til at arbejde og tænke selvstændigt og løse problemer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Avanceret Diploma
    • Vancouver, Canada
  • Diplom i kristen tjeneste
    • Vancouver, Canada
  • Postgraduate Diploma in Ministry (PGDipMin)
    • Dunedin, New Zealand