Keystone logo
Christ The Redeemer Bible College DIPLOMA I CHRISTIAN MINISTRY
Christ The Redeemer Bible College

DIPLOMA I CHRISTIAN MINISTRY

London, Det Forenede Kongerige

6 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning, På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Kurset er designet til at give yderligere træning til Associate Diploma i Christian Ministry niveau. Det består af de ti moduler på Associate Diploma-niveau, ni yderligere underviste moduler og et praktisk placeringsmodul. Målet er at give et vist niveau af teologiske refleksioner og uddybe engagementet med de store discipliner inden for teologi, ministerium og mission.

Studerende skal gennemføre en obligatorisk praktisk tilknytning til en måned med enhver bibeltroende kirke eller kristen organisation, hvor de vil bruge deres viden til praktisk brug. Placeringer er kreditbærende og tæller med i den endelige tildeling.

Modulerne er fascinerende og vil stimulere dit ønske om at vide mere om din kristne tro og kristne tjeneste.

9 moduler designet til at køre på et modul pr. Måned basis og en praktisk placering, alt sammen til færdiggørelse inden for 1 år. Der er dog fleksibilitet for moduler, der skal leveres ved forskellige frekvenser afhængigt af kohorterne. For eksempel gennemfører nogle kohorter kurset inden for 6 til 9 måneder ved at øge deres tilstedeværelsesfrekvens. Varigheden afhænger derfor af leveringsfrekvensen.

MODULER OMFATTET:

Kirkens administration

Kirkens historie

Konflikthåndtering

Introduktion til bibelsk teologi

Medier i kirkelig sammenhæng

Guds natur

Pastoralia

Bøn og åndelig krigsførelse

Praktisk placering

Ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk, skal demonstrere deres engelskkundskaber. Det forventes, at alle studerende demonstrerer karakterens modenhed og motivation til at gennemføre kurset. Dette fastslås normalt ud fra ansøgningen, interviewet (hvor det er relevant) og referencer.

Grundlæggende viden om IT kræves for dem, der har adgang til dette program online. Du skal bruge en god internetforbindelse og en bærbar computer eller tablet-enhed.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Postgraduate Diploma in Faith-based Leadership and Management (PGDipFBLM)
    • Dunedin, New Zealand
  • Avanceret Diploma
    • Vancouver, Canada
  • Diplom i kristen tjeneste
    • Vancouver, Canada