Keystone logo
Christ The Redeemer Bible College BTEC HØJERE NATIONALER I VIRKSOMHED
Christ The Redeemer Bible College

BTEC HØJERE NATIONALER I VIRKSOMHED

London, Det Forenede Kongerige

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

BTECs højere nationale kvalifikationer inden for erhvervslivet sigter mod at fortsætte deres uddannelse gennem anvendt læring. Højere statsborgere tilbyder en bred undersøgelse af erhvervssektoren og er designet til studerende, der ønsker at forfølge eller fremme deres forretningskarriere. Ud over den viden, forståelse og færdigheder, der ligger til grund for studiet af erhvervssektoren, giver Pearson BTEC Higher Nationals in Business studerende oplevelse af sektorens bredde og dybde, der vil forberede dem til yderligere studier eller træning.

Personer, der ansøger om nogen af de BTEC virksomheder Pathways vil få en internationalt anerkendt kvalifikation, der forbereder dem til industrien roller samtidig med at få en god forståelse af den valgte virksomhed Pathway i almindelighed. Kurserne er velegnede til en bred vifte af kandidater, herunder skolefrafaldende, modne studerende, der vender tilbage til uddannelse (med tilknyttet erhvervserfaring), enkeltpersoner i beskæftigelse, der ønsker at forbedre deres karrieremuligheder, enkeltpersoner, der ønsker at starte deres egen virksomhed.

Niveau 5 højere national diplom i erhvervslivet tilbyder studerende seks specialiserede Pathways designet til at understøtte progression til relevante erhvervsområder eller studieniveau. Disse Pathways er knyttet til Professional Body-standarder (hvor det er relevant) og kan give professionel status og progression til direkte ansættelse.

Indehavere af niveau 5 højere nationalt eksamensbevis vil have udviklet en god forståelse af principperne i deres studieretning. De vil have lært at anvende disse principper bredere. De har lært at evaluere hensigtsmæssigheden af forskellige tilgange til løsning af problemer. De presterer effektivt inden for deres valgte felt og har de kvaliteter, der er nødvendige for ansættelse i situationer, der kræver udøvelse af personligt ansvar og beslutningstagning.

Niveau 5 Higher National Diploma anerkendes af udbydere af videregående uddannelser som opfylder adgangskrav til mange relevante forretningsrelaterede kurser, for eksempel:

BSc (Hons) i Business og Management

BA og BSc (Hons) i forretningsstudier

BSc (Hons) i International Management.

Studerende bør altid kontrollere adgangskravene til uddannelser hos specifikke videregående uddannelsesudbydere. Efter at have afsluttet et BTEC Higher National Certificate eller Diploma, kan studerende også komme direkte videre til ansættelse.

adgangskravene til vores niveau 4-programmer er:

Ansøgere skal være fyldt 18 år.

Åben indgang: Mindst et GCE A-niveaupas med støttepas ved GCSE i klasse A, B eller C i passende fag

Moden indrejse: Passende arbejdserfaring

APEL / APL: Studerende, der allerede er i beskæftigelse eller har relevant tidligere erfaring

Engelsk sprogkompetence / krav

For at studerende skal få succes med Pearson BTEC Higher National-kvalifikationer, der undervises og vurderes på engelsk, skal de have et passende niveau af engelskkundskaber. Studerende skal demonstrere passende niveauer af engelsk kompetence.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Strategisk Læring & Udvikling og HR Analytics
  • London, Det Forenede Kongerige
 • Bachelor of Nothing but testing
  • Siedlęcin, Polen
  • Mała Kamienica, Polen
  • + 3 Mere
 • Internationalt basisår i business
  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Dublin, Irland
  • + 43 Mere