KULINÆR LEDELSE
Chippewa Valley Technical College
Nøgleinformation
Campus placering
Online USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Fødevareservicebranchen er en af områdets førende arbejdsgivere, og CVTC besvarer efterspørgslen efter disse karrierer med en ny to-årig associeret grad i kulinarisk ledelse. Karrierer i den kulinariske industri er udfordrende og varieret med mange muligheder for fremskridt. CVTC's Culinary Management-program forbereder dig på en karriere som linjekok, sous-kok, restaurantchef, food-service manager eller bager.
Den associerede grad i kulinarisk ledelse forbereder eleverne til at implementere teori og ledelseskompetencer i retning af professionel madlavning og servicestandarder på en stadigt krævende markedsplads. Studerende lærer grundlæggende og avanceret kulinarisk teknik, menuplanlægning, drikkevarestyring, restaurantdrift, ernæring, indkøb, omkostningskontrol og tilsyn med fødevareservicen. Et påkrævet praktikophold tillader udøvelse af disse færdighedsdemonstrationer i et gæstfrihedsmiljø uden for campus. Kandidater har mange ekstraordinære beskæftigelsesmuligheder lokalt, eller hvor deres karriere måtte tage dem.