AAS inden for bagning og bagværk
Central Oregon Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Bend, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
The Baking and Pastry Arts AAS er designet til at udsætte studerende for den trinvise proces, fra fundament til avanceret færdighedsmestring, af klassiske og moderne bagteknikker og bagværksteknikker og til at fungere som en kompetencebaseret læringsoplevelse, der forbereder de studerende til en succesrig karriere inden for gæstfrihedsbranchen. Dette program er akkrediteret af American Culinary Federation (ACF).
LÆRINGSRESULTATER
- Syntetiser processen med klassiske og moderne bagteknikker og demonstrer dygtigt.
- Anvend smagsprofilering, ingrediensvalg, ernæring og præsentationsprincipper.
- Demonstrere færdigheder i brugen af industri og specifikt udstyr til bagning og bagværk.
- Anvend flittig mad- og drikkevarestyring, ledelse, kundeservice og interpersonelle færdigheder.
- Identificer og anvend streng praksis for fødevaresikkerhed og sanitet.
- Demonstrer grundlæggende målinger, konvertering, madomkostninger og udbyttestyringspraksis.
- Demonstrere færdigheder i brugen af bagning & wienerbrødsspecifik kommunikation.