Keystone logo
Centennial College Diploma In Motive Power Technician - Kraftigt udstyr
Centennial College

Diploma In Motive Power Technician - Kraftigt udstyr

4 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16.539 *

På campus

* for 2 semestre for internationale studerende / gebyrer inkluderer tilfældige gebyrer og sygesikring for det første studieår

Introduktion

  • Programkode: 8215
  • Skole: Transportskolen
  • Credential: Ontario College Diploma
  • Programtype: Post-sekundært program
  • Programlængde: 2 år / 4 semestre
  • Sted: Ashtonbee Campus

Dette Heavy Duty Equipment - Motive Power Technician -program, der er baseret på Heavy Duty Equipment Technician's lærepladsstandarder, vil forberede dig på en spændende karriere som en dygtig professionel inden for heavy -duty udstyr - en af økonomiens største industrier.

Den teoretiske viden, du får i Heavy Duty Equipment Motive Power Technician-kurserne, kombineret med praktisk erfaring i topmoderne laboratorier, giver dig en ideel start på en tilfredsstillende karriere.

Programmets fokus vil være på anvendt mekanik og køretøjsdynamik samt komponentdesign og reparation. Centennial College vil tilbyde eksklusive kurser som logistik og hejsning og rigning, samtidig med at de indeholder kurser i erhvervsliv, engelsk og almen uddannelse.

Efter afslutningen vil du være i stand til at søge beskæftigelse inden for mange forskellige områder af den tunge industri, såsom en læreplads i et reparationsfacilitet, administrative/ledelsesmæssige roller og med reservedele/leverandører. Fordi programmet er baseret på læseplanstandarder for Heavy Duty Equipment, opfylder du kravene til niveau 1 og 2 i lærlinguddannelse i skolen.

Co-op-mulighed

Programmets co-op-mulighed giver dig mulighed for at få praktisk erfaring, mens du arbejder en periode som betalt medarbejder i feltet. Denne mulighed giver dig ikke kun mulighed for at omsætte klasselæring i praksis, men vil også give værdifulde kontakter til fremtidige karrierer.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål