Professionelt Avanceret Diplom i Italiensk Kulinarisk Kunst
CAST Alimenti
Nøgleinformation
Campus placering
Brescia, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
8 - 12 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 15.900 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Fra € 11.900
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Den Moderne Kok: Viden, Færdigheder Og Teknik
Kokken er bestemt en af de mest efterspurgte tal på jobmarkedet.
Det er et erhverv, der kræver lidenskab, engagement, dybtgående viden og manuelle færdigheder: egenskaber og færdigheder, der, hvis dyrket og udviklet, kan føre til stor tilfredshed med hensyn til kreativitet og personlig bekræftelse.
Fremkomsten af nye teknologier har yderligere beriget og afsluttet denne figur, idet der blev beskrevet flere muligheder for beskæftigelse eller selvstændig beskæftigelse.
Handelens udvikling skal baseres på solide fonde og CAST Alimenti , der er stærk i sin historie og ekspertise, tilbyder et konkret og fuldstændigt intens program til at opbygge en kok og en restauratør i takt med tiden, klar til at imødegå markedets udfordring gennem de anvendte værktøjer: grundlæggende madbehandlingsteknikker, traditionelle og moderne madlavningssystemer, æstetik og parringskriterier for at forbedre skålens kreativitet, en organiseret, rationel og effektiv måde at arbejde på, specifikt udstyr og deres korrekte brug, et vindende gastronomisk tilbud.
Og sidst men ikke mindst vurderingen af italiensk køkken i en mere realistisk og moderne version i sammenligning med køkkenerne i resten af verden.
En studerende på CAST Alimenti , i slutningen af den videregående uddannelse, er klar til at være en "moderne kok" og fordybe sig i et utal af varierede restaurantbranchetilbud.
Vores styrker
- Kontinuerlig praktisk træning
- Begrænsede tal for at sikre et fremragende lærer-student forhold
- Laboratorier med state-of-the-art udstyr og enkelt arbejdsstationer
- Simulering af arbejdssituationer
- Individuelt og gruppearbejde
- Multimediemateriale
- Praktik på værtsvirksomheder af høj kvalitet
- Master klasser med stjernede kokke og / eller hovedpersoner af internationale retter
- Støtte over tid gennem professionel opdatering af specialisering
Varighed
- 16 uger på CAST Alimenti intern undervisning i klasseværelset;
- 16 uger på praktisk praktikplads;
- 4 ugers post-praktik ekstra realistisk træning under CAST Alimenti helt nyt centralt køkken til træning, dvs. i ”Main Kitchen Classroom” på skolen.
Kurset er adresseret til
Alle, der ønsker at lære eller perfektere kokkens håndværk i kulinariske kunst, erhverve manuelle færdigheder i køkkenet og forstå de organisatoriske og ledelsesmæssige aspekter af en gæstfrihedsvirksomhed. Det er ikke vigtigt at have tidligere erfaring inden for denne sektor.
Støtte til at deltage i CAST Alimenti programmet i Italien
- Skal have A2-niveau n italiensk sprog (for en bedre forståelse af italiensk kulinarisk & skabe bredere jobmuligheder);
- Skal have gode kommunikationsevner på engelsk
- Skal være mindst 18 år
- Skal være meget motiveret for at starte en karriere i fødevare- og drikkevareindustrien;
- Er ivrige efter at lære et andet fremmedsprog og livsstil.
Udstedte certifikater
- Deltagelsescertifikat (5 stjerner til de mest fortjente)
- HACCP certifikat
- Sikkerhedscertifikat på arbejdspladsen
- Erklæring om færdigheder erhvervet EQF (European Qualifications Framework) udstedt af Lombardiet Regionen og gyldig over hele Europa til profil af chefkokk Level EQF: 5
mål
- Vælg produkter og råvarer for at tilberede et bredt udvalg af italienske retter korrekt.
- Oprettelse af dine egne opskrifter ved hjælp af de mest innovative teknikker og metoder sammen med de traditionelle.
- Flyt i virksomhedens mest forskellige organisatoriske sammenhænge: fra à la carte-restauranten til de store distributionscentre, og til dem, der tilbyder banketter, catering og kollektiv catering generelt.
Indholdet
- Det italienske køkkens historie og kokkens kunst.
- Køkkenmiljøet, mellemrummet, udstyret, værktøjerne.
- Rengøringsteknikker, forberedelse og basisbehandling af grøntsager.
- Principperne for god hygiejnepraksis i køkkenet.
- Bevarelse og opbevaring af præparater.
- Realisering af retter fra den italienske kulinariske tradition: tør og frisk pasta, au gratin og fyldt.
- Æg, forarbejdningsteknikker og typer madlavning. Basislagre og saucer.
- Ris: Klassificering, typer og anvendelser; gnocchi.
- Fisk, krebsdyr og bløddyr, rengørings- og madlavningsteknikker.
- Produktion af salte plader.
- Restaurant brød.
- Restaurant desserter.
- Organisationen af moderne gæstfrihed, a la carte restaurantmenuen, store cateringcentre, banketter, restaurant catering og kollektiv gæstfrihed.
- Den operationelle styring af gastronomiske arrangementer.
- Sund kost.
- Kreativitet i køkkenet: teksturer, smag og specielle præparater.
- Design og udførelse af en menu.
- Oversigt over kostprisen.
- Analyse af aktuelle restauranttendenser: nye formater.
- Elementer af sensorisk analyse og enologi.
Hvorfor vælge CAST Alimenti
- På grund af vores historie: vi blev født i 1997.
- På grund af de store mestere, der underviser i vores klasseværelser.
- På grund af det solide netværk af kontakter inden for beskæftigelsesmuligheder.
- Fordi vi er verdensmesterskole: vi lærer excellence.
- På grund af vores internationale prestige.
- 80% af eleverne finder arbejde i sektoren takket være jobposttjenesten, der er forbeholdt dem, der går i skole.