Keystone logo
CASA Spanish School

CASA Spanish School

CASA Spanish School

Introduktion

CASA betyder hjem, et udtryk, der ofte bruges af mennesker til at beskrive, hvor de bor. At være mere end bare et hus fremkalder en følelse af sikkerhed, komfort, tilhørsforhold og ro.

Hos CASA tilstræber vi at omdanne spansk læring til en vidunderlig oplevelse ved at skabe et nært samfund mellem vores studerende og instruktører, der bringer dig tættere på andre eventyrere, der er lige så nysgerrige som dig selv at lære, hvad det betyder at være en Porteño (en hjemmehørende i Buenos Aires).

Vores klasser er designet til lejlighedsvise rejsende, ex-pats og alle andre, der ønsker at lære spansk, mens de nyder den enorme mængde kulturelle aktiviteter, Buenos Aires har at tilbyde.

Alle ved, at det at lære spansk, mens man bor i et spansktalende land, er den bedste og hurtigste måde at få kompetence på og få en reel forståelse af sproget. I CASA bringer vi dem sammen med et fælles mål om at lære spansk og fordybe dem fuldt ud i den argentinske kultur. Som et resultat vil du gå væk med de nødvendige værktøjer og selvtillid til at åbne dit sind og se alt / alle omkring dig som muligheder for at øve det, du lærer.

Placeringer

  • Buenos Aires

    Buenos Aires, Argentina

    Spørgsmål