Keystone logo
Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Introduktion

Født i 2003 fra behovet for at sprede kulturen i italiensk håndværksis, er Carpigiani Gelato University i dag den første isskole i Italien og i verden. Et referencepunkt for isfabrikanter, iværksættere, kokke og konditorer, en solid og avantgardistisk virkelighed for dem, der ønsker at lære eller uddybe kunsten at italiensk is.

Takket være Carpigianis mange års erfaring inden for teknologier og maskiner til fremstilling af is har Carpigiani Gelato University det største islaboratorium i verden til rådighed, hvor studerende kan øve sig på at lave de opskrifter, der er skabt sammen med den mest ekspertise. mestre. . Holdet af ismestere består af de største eksperter inden for issektoren og videre. Hver lærers læseplan er faktisk rig på nationale og internationale oplevelser i alle madspecialiteter.

Hvert år vælger mere end 2000 mennesker at deltage i de kurser, som Carpigiani Gelato University tilbyder i Bologna, på forskellige sprog: italiensk, engelsk, fransk, spansk, tysk, japansk og russisk er de vigtigste. Takket være et internationalt team af certificerede ismestre er der mere end 4000 studerende fordelt på 10 internationale placeringer.

I årenes løb har skolen skabt og udviklet vigtige akademiske samarbejder med førende skoler, institutter og universiteter inden for det gastronomiske område.

Placeringer

  • Anzola dell'Emilia

    Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia

    Spørgsmål