Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Introduktion

Her tilbyder vi studerende en verdensklasse uddannelse til en overkommelig pris. Carl Albert State College er blevet kåret til Best Community College i Oklahoma; står i øjeblikket som nr. 11 i nationen for gradueringsgrader blandt samfundshøjskoler; og vi tilbyder de mest overkommelige undervisning og gebyrer i regionen. Vores hovedcampus er i Poteau, med en filialcampus i Sallisaw, og vi tilbyder 8 grader og 3 certifikatprogrammer helt online.

Poteau campus tilbyder beboelsesmuligheder for studerende, der ønsker at have den fulde collegeoplevelse og deltage i mange campusklubber, aktiviteter og en række intramurale spil. Hvis du ikke deltager i et eftermiddagsklubmøde, spiller volleyball på fritidskurset eller får et par ekstra studietimer ind på Learning Resource Center - chancerne er, at du kan fange et eftermiddags-Viking-spil i sportskomplekset. Vikingatletik inkluderer baseball, softball, mænds og kvinders langrend og E-sportshold.

Carl Albert State College er hjemsted for personer fra alle samfundslag. For hver Carl Albert State College studerende, inklusive den arbejdende voksen med andre forpligtelser - tilbyder vi dag-, aften- og online-kurser, der passer til din travle tidsplan. Uanset om du planlægger at bo på campus, pendle eller optjene din grad online - Carl Albert State College opfylder de studerendes behov på en effektiv, effektiv og økonomisk måde. Vi tilbyder fremragende uddannelsesmuligheder for studerende, uanset om de ønsker at gå direkte på arbejde efter eksamen, eller planlægger at overføre for at fremme deres uddannelsesmæssige karriere.

Placeringer

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Spørgsmål