Keystone logo
Canvee Life School Shine & Thrive Sommerprogram
Canvee Life School

Shine & Thrive Sommerprogram

Valencia, Spanien

4 Weeks

Engelsk

Fuldtid

28 Apr 2024

01 Jun 2024

EUR 3.100

På campus

Introduktion

Shine & Thrive Summer Program er et struktureret 8-ugers program for studerende, der ønsker at få mest muligt ud af deres sommerferie. Fordyb dig i Spaniens sprog og kultur, nyd sjove sommeraktiviteter i naturen og lær om værktøjerne til at trives i deres personlige og professionelle liv.

Vores sommerprogram inkluderer spanskundervisning, færdighedsudviklingskurser, udendørsaktiviteter og weekendudflugter rundt i Spanien.

Spansk lektioner

Deltag i spanske sprogkurser i henhold til dit spanske niveau med kvalificerede indfødte lærere på en akkrediteret og flere gange tildelt spansk skole.

Workshops om personlig ekspertise og selvledelse

Modtag sjov og mindeværdig træning i livsfærdigheder (på engelsk), som vil hjælpe dig med at få succes i dit personlige liv og din professionelle karriere.

Udendørs aktiviteter

Fordyb dig i byen Valencia og dens kultur, besøg dens mest ikoniske steder, deltag i kulturel kunst og begivenheder, nyd traditionel mad og tilbring tid og opbygge venskaber med lokalbefolkningen.

Weekendudflugter

Oplev fantastiske steder og landskaber hver weekend under programmet. Dette inkluderer vores tur til øen Formentera.

Coaching & mentoring

Bliv matchet med en Life-Path-coach for at arbejde på bedre at forstå dine autentiske interesser, værdier og talenter. De vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dem i din fremtidige karriere.

Overnatning og måltider

Bo i delelejligheder med dine medstuderende i dit eget private værelse. Rengøring og forsyninger inkluderet. Frokost i en middelhavsrestaurant er inkluderet på hverdage.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål