We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

Introduktion

Canadian College ligger i centrum af Vancouvers bymidte på Alberni Street ved siden af detailhandlere med høj mode, toprestauranter og berømte hoteller. Vores campus omfatter 28 klasseværelser, eh! restaurant, kontorer og en solrig tagterrasse. Vi har også et kollegium uden for campus inden for gåafstand.

Bygning

Klasselokalerne ligger på 2., 3. og 4. etage, med kontorer på 4. etage og en stor taghave på 5. etage.

Klasselokaler

Vores moderne klasseværelser, der alle er udstyret med højhastighedsinternet, strømforsyningsstationer til elevernes enheder og en skærm med høj opløsning, er designet til at fremme elevcentreret læring.

eh! Restaurant

Eh! er det perfekte sted at spise, drikke og hygge sig efter undervisningen med god mad og en venlig atmosfære. Eh! tilbyder rabat på måltider til studerende og er også vært for en gratis samtaleklub hver uge.

Kontorer

På fjerde sal, i vores store kontor med åbent koncept, står vores imødekommende personale klar til at hjælpe dig under dit ophold.

Tagterrasse

Tagterrassen er et fantastisk udendørs område, hvor eleverne kan spise frokost og deltage i flere aktiviteter, f.eks. sommergrillfester, bordtennis, yoga og danselektioner.

Opholdssted for studerende

Studenterboligen ligger i centrum af Vancouver, kun få gader fra Stanley Park, tæt på mange restauranter og barer til overkommelige priser og en kort gåtur til Canadian College.

Placeringer

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Spørgsmål