We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Cambrian College

Cambrian College

Cambrian College

Introduktion

Om os

Siden 1967 har Cambrian College været den førende post-sekundære institution i Nord Ontario.

Vores College har et levende samfund på mere end 11.000 elever med over 4100 elever i 80 fuldtidsuddannelser og over 7000 studerende i næsten 900 deltidskurser og -programmer på tværs af tre campussteder i det nordlige Ontario: Sudbury, Espanola og Little Current / Manitoulin Island.

Oplev det udvalg af tjenester og faciliteter, vi tilbyder for at støtte eleverne og forberede dem på succes i dagens konkurrencedygtige arbejdspladser.

Udforsk alt, hvad vi tilbyder, og se Cambrian for dig selv.

Strategisk Plan

Vores nye femårige strategiplan sætter op for at definere Cambrian som et kollegium af sondring, forenet til at transformere fremtidige generationer. Vores vision er at forestille os det umulige, at inspirere hinanden og at forny os på måder vi endnu ikke har fuldt ud at udforske.

Vi er fokuserede på at omdanne læringserfaringen for at give løbende adgang til fleksible og brugerdefinerede læringserfaringer. Vi er motiverede til at forbedre elevoplevelsen og fuldt ud at omfavne samarbejdskraften i et støttende læringssamfund.

Planlægning og institutionel forskning

Cambrins planlægnings- og institutionsforskningshold giver ledelse og støtte inden for forskning, planlægning, læringsresultater for studerende og kvalitetssikring til støtte for kollegiets mission, effektivitet og studenters succes.

Specifikke funktioner omfatter:

 • Faglig planlægningsstøtte og evaluering af resultater
 • Regeringsrapportering (Multi-Year Accountability Agreement, Strategic Mandate Agreement, College Business Plan, College Årlig Plan, Key Performance Indicators)
 • Kvalitetssikringsrevisioner og ledelse
 • Undersøgelsesudvikling, tilrettelæggelse, analyse og rapportering
 • Støtte til tilmelding planlægning og prognoser
 • Ny programplanlægning / udvikling.
 • Programstyringsprocesser
 • Performance metrics udvikling, overvågning og analyse (college scorecard, divisional og program scorecards)
 • Inter-college sammenligninger og benchmarking
 • Miljøscanning og markedsanalyser
 • Forskning, dataanalyse og rapportgenerering
 • Forslagets gennemgang og udvikling til køb af fonde
 • Fællesskabets opsøgende og arbejdsmarkedsanalyse

Cambrian Research Ethics

Cambrian College vil fremme og lette brugen af forskning i kollegiet samfund for at bidrage til udvikling og anvendelse af viden, kritisk at undersøge praksis og holde løbende med sammenlægning af viden relevant for uddannelse og fremme professionel praksis. College er forpligtet til at sikre, at al forskning opfylder de højeste videnskabelige og etiske standarder.

Fejre Excellence

På Cambrian College fejrer vi excellence. Cambrian har flere prestigefyldte priser, som ære elever, alumner og medarbejdere, der repræsenterer det bedste vores skole har at tilbyde. Disse præmier gives til dem, der stolt stiger til toppen, der betjener det kamburske samfund, såvel som de samfund, de bor i.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Sudbury

  1400 Barrydowne Road Sudbury, , Sudbury

Spørgsmål