Keystone logo
© BIMM University
Brockenhurst College

Brockenhurst College

Brockenhurst College

Introduktion

Velkommen til en af ​​de bedste gymnasier i Storbritannien

Velkommen til Brock, en højtydende college sat i en venlig 27-acre campus inden for den smukke New Forest National Park.

Nationalt anerkendt for ekspertise og innovation i videreuddannelse, Brockenhurst er en Beacon College, der tiltrækker omkring 3000 sjette formelever fra hele regionen hvert år sammen med en blanding af internationale studerende fra hele verden.

Sidste år udviklede 57% af vores internationale studerende til elite Russell Group universiteterne og i 2015 fik tre af vores internationale studerende pladser i Cambridge. Desuden gik 85% af vores internationale studerende frem til top 50 rangerede universiteter i Storbritannien.

Vi byder studerende fra hele verden velkommen til at studere med os, med mere end 30 nationaliteter repræsenteret blandt næsten 130 internationale studerende.

Brockenhurst College opretholder et fremragende akademisk omdømme og er forpligtet til at levere den højeste kvalitet uddannelse for alle. Vi mener, at nøglen til vores succes er vores lidenskab for læring og vores engagement for hver enkelt studerende, uanset hvad de har valgt at studere hos os og hvad skridt de er i i livet. Vores bestemmelse leveres inden for et venligt, inklusiv og stimulerende miljø, hvor alle opmuntres og er i stand til at opfylde deres potentiale og realisere deres ambitioner.

Vi er den første valgs sjette formular for mere end 3.000 skoleforskere i hele regionen; deres succes er bevist, da de går videre til højere uddannelse og en række karriere lokalt, nationalt og internationalt. Vores elevernes konsekvent høje resultater og fremskridt til de bedste universiteter er vidnesbyrd om vores akademiske ekspertise.

Placeringer

  • Brockenhurst

    Lyndhurst Road , SO42 7ZE, Brockenhurst

Spørgsmål