Keystone logo
© Birmingham City University
Birmingham City University

Birmingham City University

Birmingham City University

Introduktion

Med omkring 29.000 studerende fra 100 lande (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) Birmingham City University er det et stort og mangfoldigt sted at studere. Vi sætter eleverne i centrum for alt, hvad vi gør, og giver dem de bedste muligheder for fremtidig succes.

Universitetet i Birmingham

Vi investerer 270 millioner pund i den regionale økonomi og støtter tusindvis af arbejdspladser i området. Vi investerer £ 340 millioner i vores ejendom, herunder en større udvidelse af vores campus i Eastside i byens centrum, hvilket giver de studerende et misundelsesværdigt udvalg af faciliteter.

Socialt ansvar

Hos Birmingham City University er vi forpligtet til at ændre elevernes liv og forbedre mulighederne gennem uddannelse og avancement. Vi spiller en vigtig rolle i støtten til økonomien og den offentlige sektor i Birmingham og West Midlands som universitet for byen Birmingham.

Uanset om det drejer sig om at udvikle forskning, der skal gøre det muligt for folk at leve sundere, mindske mobning i skoler eller hjælpe talentfulde børn i Sydafrika med at nå deres musikalske potentiale, udfører Birmingham City University en lang række forskellige opgaver for at sikre, at vi fungerer som et socialt ansvarligt universitet.

Mandag den 17. september 2018 meddelte vi, at medarbejderne havde stemt på Acorn's Children's Hospice og Birmingham and Solihull Women's Aid som universitetets udvalgte velgørende organisationer.

Placeringer

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Spørgsmål