Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Sproglig antropologi (minor)
Binghamton University, State University of New York

Sproglig antropologi (minor)

Binghamton, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

USD 7.070 *

På campus

* for indbyggere i staten New York | for udenlandske beboere og internationale beboere - $26.160

Introduktion

Minoret Lingvistisk antropologi introducerer eleverne til en bred vifte af teorier og spørgsmål i studiet af sprog og kultur, og hvordan de påvirker hinanden. En sådan uddannelse er relevant for studerende inden for en række forskellige områder, herunder områdestudier (asiatiske og asiatisk-amerikanske studier, Africana-studier, latinamerikanske og caribiske områdestudier, jødiske studier), lingvistik, økonomi, geografi, historie, kunsthistorie, statskundskab, psykologi, sociologi, kvindestudier og romanske sprog.

Praktikpladser, forskningsmuligheder og mere

Afdelingen tilbyder kurser i felt- og laboratoriebaserede forskningsmetoder, der giver de studerende praktisk erfaring i, hvordan man udfører antropologisk forskning. Især har afdelingen netop udviklet en Freshman Research Immersion (FRI) strøm i molekylær og biomedicinsk antropologi, et forskningsprogram for højpræsenterede freshmen, der giver praktisk forskningserfaring i laboratoriemiljøer. Afdelingen tilbyder også en seks-ugers arkæologi feltskole i upstate New York hver sommer, og yderligere feltarbejde muligheder er tilgængelige i Nord- og Sydamerika og Europa. Studerende opfordres også til at deltage i studier i udlandet samt workshops om forskningsfærdigheder, og praktikophold kan arrangeres for antropologikredit. The Undergraduate Anthropology Organisation er en studentergruppe på campus, der sponsorerer studieture til museer, arrangerer karriereseminarer og organiserer sociale arrangementer og akademiske fora for at undersøge antropologispørgsmål.

Accelereret/4+1 grader

Du kan også være interesseret i vores accelererede/4+1 uddannelser, som giver studerende mulighed for at gennemføre deres bachelorgrad og en kandidatgrad på kun 5 år!

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål