Keystone logo
Binary University College

Binary University College

Binary University College

Introduktion

MALAYSIA Binary University er klassificeret som et 5-stjernet (fremragende) universitet af ministeriet for videregående uddannelse (MOHE) og er et af de mest etablerede og respekterede universitet for ledelse, it og iværksætteruddannelse i Asien. Universitetet tilbyder overlegne programmer på ph.d.-, kandidat- og bachelorniveau, der er internationalt anerkendt af Association of CommonWealth Universities (ACU, UK), International Association of Universities (IAU, France), NARIC (UK) og den malaysiske kvalifikationsmyndighed (MQA) .

Universitetet lægger også stor vægt på forskning og har dedikerede forskningscentre inden for social iværksætteri, IKT-ekspertisecenter, kvindeledelse, forretningsentreprenørskab og avanceret ledelse.

Ambitiøse mennesker fra hele kloden, der tørster efter den nyeste tænkning inden for forretning, it eller iværksætteri, har været nedladende på universitetet i næsten 32 år, fordi det er det eneste universitet, der forvandler sine kandidater til at blive branchespecialister og giver omfattende iværksætterkompetencer gennem dets omfattende iværksætterøkosystem. Universitetets graduerede beskæftigelsesfrekvens på 96% (kilde: MOHE Tracer Study), som er blandt de højeste i nationen, taler volumen af ISP-fordel og iværksætterfærdigheder, som det imbibes i alle sine kandidater.

Placeringer

  • Puchong

    Persiaran Puchong Jaya Selatan, 47100, Puchong

    Spørgsmål