Keystone logo
Beijing Sport University Basketball
Beijing Sport University

Basketball

Beijing, Kina

Request duration

Engelsk,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

China Basketball College (i det følgende benævnt kollegiet) blev formelt etableret i august 2017 som et sekundært kollegium tilknyttet Beijing Sport University . Kollegiet er et nationalt professionelt basketballakademi, der fokuserer på dyrkning af basketballspillere, trænere og dommere på højt niveau med uddannelse af professionelle unge basketballtræner på højt niveau som kernen, træning på stedet af forskellige basketballtalenter som støtte, den akademiske uddannelse som garanti og udviklingen af social basketball som grundlag.

I overensstemmelse med skolegangskonceptet "global vision, internationale standarder, kinesiske egenskaber og orientering i høje standarder" er det forpligtet til at opbygge et nyt system for samarbejde mellem regeringen, universiteter og sociale kræfter, en ny mekanisme til dyb integration af sport med teknologi og kultur og en ny avanceret, systematisk og international træningsmodel med konkurrencedygtige sportstalenter. Det vil dyrke basketballtalenterne i den nye æra med patriotisme, sociale ansvar og internationale standarder gennem den integrerede konstruktion og drift med den nationale basketballklub.

Kollegiet overholder en avanceret, systematisk og international træningsmodel for basketballtalenter og implementerer en videnskabelig og systematisk træningsmekanisme for basketballtalenter med træningsprogrammet som hovedakse, konkurrencen som kernen, den rimelige ernæring og videnskabelige rehabilitering som garanti og træning af alsidige spillere som mål. Det lægger også stor vægt på ideologisk og politisk uddannelse, kulturundervisning og fremmedsprogsundervisning for konstant at forbedre træningen af basketballtalenter.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Graduate Certificate in High Performance Sport
  • Sydney, Australien
  • Moore Park, Australien
  • + 2 Mere
 • Graduate Diploma in High Performance Sport
  • Sydney, Australien
  • Moore Park, Australien
  • + 2 Mere