Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

Introduktion

Et eventyr gennem uddannelse

Velkommen til Bayswater College , grundlagt i 1973. Vi tilbyder engagerende oplevelser gennem uddannelse på alle faser af livet. Uanset om du er i skole eller universitet, jobansøgning, professionel eller pensioneret, vil vores kurser hjælpe dig med at udvikle din karriere og forbedre dit liv.

Gennem eventyr, uddannelse og formelle kvalifikationer har Bayswater College leveret globale borgere med værdsatte oplevelser i over 45 år.

Meddelelse fra stifterne:

Vi etablerede Bayswater Education fordi vi ved, at uddannelse og rejser er livets største eventyr. Vores mission til at inspirere og uddanne begynder i vores smukke, moderne klasseværelser og strækker sig til samfund og kulturer over hele kloden.

Vi giver en platform til effektiv læring gennem rejse, indkvartering, klasser og aktivitetsprogrammer, og vi tilbyder struktureret vejledning i hele din rejse. Vi ønsker også at udvide vores mission ud over vores grænser, så når du tilmelder dig os, tilbyder vi den samme uddannelse til en dårligt stillet person.

James Herbertson og Stephan Roussounis

Tidslinje:

2017

 • Bayswater Education etableret

2018

 • Erhvervelse af LSC Stanton, et college i det centrale London dannet af to længe etablerede skoler i London i 2015. Stanton School of English blev grundlagt i 1973, og London Study Center (LSC) blev grundlagt i 1975.

2019

 • Lancering af Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College er

For globale borgere

 • Vi ser ud over vores grænser; vi omfavner nye kulturer og er rigere for det. Vi giver adgang til uddannelse fra hjertet af London til resten af verden. Du er alle velkommen.

Til vejledning

 • Vi tager hånd om de små ting på hvert trin af din rejse. Fra tilmelding til eksamen, vil vi gerne vide, at der altid er nogen her for at hjælpe.

For studerende

 • Alt vi gør er rettet mod elevens succes og sikkerhed. Vi ved, at tillid er et vigtigt redskab i at lære og er her for at fremme denne tillid. Vores fokus er på det gode du gør.

For alvorlig sjov

 • Din samlede erfaring er vigtig for os, og vi ved, at sjov er en stor del af eventyret. Vi tilstræber at introducere jer til ligesindede mennesker, så dine venskaber er vores arv.

Business for Good

 • Vi giver evnerne til at ændre folks liv. For hver elev vi underviser, vil vi lære en anden fra en dårligt stillet baggrund. Vi giver klasser ud over vores grænser og udvider vores engagement i uddannelse til regioner, hvor de er mest nødvendige.

Ved første øjekast

 • 15 klasseværelser
 • 4 studere lounges
 • 65 "Interaktivt tv
 • 5 minutter fra Hyde Park

Kurser

Bayswater College tilbyder en række kurser, der kan hjælpe med at forbedre dine kommunikationsevner eller udvikle specialiseret ekspertise, der er nødvendig for din karriere. Vores lærere er lidenskabelige med hvad de gør, bekymrer sig om dine fremskridt og sikrer, at du opfylder dine mål.

Vores supportteam er her for at sikre, at dit liv uden for klasseværelset går så godt som muligt.

Vi er her for at hjælpe og rådgive, din lykke er et mål for vores succes.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Uddannelse for godt

Vi ved, at vi gennem uddannelse kan tilbyde dem, der har brug for dem mest. Derfor er vi forpligtet til en forretningsmodel, der sætter folk før fortjeneste.

Uddannelse giver folk en nøgle til verden. Vores mission er at åbne døre for alle og inspirere en generation af opdagelsesrejsende.

Hvad vi gør:

For hver elev vi underviser, vil vi lære en anden fra en dårligt stillet baggrund. På en-til-en basis. Vi donerer tid, ekspertise og midler til at støtte børn og velgørende organisationer i vores studerendes hjemlande.

Vi bruger vores stemme til aktivt at deltage i årsager i overensstemmelse med vores værdier. Vores arrangementer omfatter højttalere fra internationale velgørende organisationer, fundraisingaktiviteter og involvering i arrangementer som International Women's Day eller Refugee Week.

Vi er ikke en passiv institution og opfordrer vores elever til at blive involveret både som en måde at fremme godt og fordybe sig på sproget.

Hvorfor gør vi det:

Muligheden for at lære bør ikke begrænses til dem, der har råd til det. Rejser over hele verden for at studere engelsk som fremmedsprog er en unik og tilbøjelig oplevelse, der bygger tillid og giver bedre jobmuligheder. Men disse muligheder er simpelthen ikke tilgængelige for alle. Vores mission er at give unge og dårligt stillede mennesker en chance for at lære vigtige færdigheder, der vil berige deres liv, uanset deres økonomiske stilling. Vi ønsker at inspirere den næste generation af opdagelsesrejsende, uanset hvor de er.

Hvordan gør vi det:

Vi samarbejder med organisationer, der deler og støtter vores mission om at yde uddannelse, hvor det er mest nødvendigt. Vi forpligter penge, som ellers ville udgøre fortjeneste.

For hver uge studerer vi hos os, vi donerer en uge til velgørenhed fra deres land eller region. Vi udnytter eksisterende lokale velgørenhedsorganisationer og donerer enten en lærer eller tilsvarende finansiering til klasser.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Placeringer

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, Det Forenede Kongerige

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, Det Forenede Kongerige

    • Bournemouth

     Bournemouth, Det Forenede Kongerige

     • Paris

      Paris, Frankrig

      • Vancouver

       Vancouver, Canada

       • Calgary

        Calgary, Canada

        • Cape Town

         Cape Town, Sydafrika

         • Toronto

          Toronto, Canada

          • Nicosia

           Nicosia, Cypern

           • Limassol

            Limassol, Cypern

            Spørgsmål