Keystone logo
Bath Spa University

Bath Spa University

Bath Spa University

Introduktion

Vær Bath Spa

Bath Spa University handler om mere end at studere. Det handler om at sidde fast i: tænke, lave og gøre. Om at støde på venner på campus, omfavne udfordringer og ægte omsorg. Vi skubber grænser og os selv. Hvis det lyder godt for dig, vil du passe godt ind.

Hvorfor Bath Spa?

Fremragende ry

BeBathSpa101

Vores oprindelse stammer fra 1852 og den originale Bath School of Art, så vi har bygget vores ry på mere end 160 års tradition og succes. Vi vokser også støt med spændende kurser og forskningsområder.

Godt forbundet

BeBathSpa102

Vi har partnerskaber med virksomheder, organisationer og institutioner i alle hjørner af kloden. Du vil se vores studerende på internationale konferencer, ture og arrangementer, fra Edinburgh Fringe Festival til den canadiske "International Next Way". Du forlader Bath Spa som en global borger med ambition, drivkraft og fokus.

Tilgængelig for alle

BeBathSpa103

Tilgængelighed og lighed er vigtigt for os. Det unikke studie- og sociale miljø, vi tilbyder, er en nøglefaktor i vores popularitet. Vores studerende kommer fra en række baggrunde og kulturer, fra alle dele af dette land og i udlandet og med en række akademiske legitimationsoplysninger.

BeBathSpa104
BeBathSpa105
BeBathSpa106
BeBathSpa107

Placeringer

  • Bath

    Bath Spa University, Newton Park, Newton St Loe,

Spørgsmål