We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© BIMM University
Barking & Dagenham College

Barking & Dagenham College

Barking & Dagenham College

Introduktion

En virkelig stor college - lidenskabelig om succes


Hvis du deler vores passion for succes, så er du på det rigtige sted og i godt selskab. Hvert år vælger over 12.000 elever i alle aldre at studere hos os, fordi de også vil lykkes.


Uanset om dit mål er at være din egen chef eller at arbejde for en global forretning, sikre en forfremmelse eller få dit første job gennem et praktikophold eller lærlingeuddannelse, vil du få gavn af erhvervsuddannelsescentre og faciliteter, der er blandt de bedste i London.

Du vil nyde teknisk og faglig uddannelse af høj kvalitet, der vil udvikle de færdigheder, du har brug for at tage dig til universitetet, lige ind i arbejdet eller tage din karriere til næste niveau. Vi gør alt dette muligt ved at give dig en prisbelønnet støtte, som er blevet beskrevet af regeringens inspektører (Ofsted) som "Outstanding".


Hvorfor barking

Vi giver ikke kun dig en kvalifikation, vi træner dig til en karriere. I tæt samarbejde med arbejdsgivere skrædder vi din træning for at give dig alle de nødvendige færdigheder til en vellykket karriere. Dette opnås gennem rigtige jobmuligheder, masterklasser, kompetencer konkurrencer og interaktion med repræsentanter for top virksomheder.

Vi opfordrer dig til at besøge kollegiet eller komme til en af ​​vores åbne dage til:

  • Se vores fantastiske state of the art faciliteter.
  • Mød vores højt kvalificerede talentfulde medarbejdere.
  • Se på stedet forretningsmæssige virksomheder, der giver vores elever ægte jobmuligheder.
  • Få alle de oplysninger, du har brug for på vores Advice Street.
  • Gå ud med et tilbud.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til Barking

"Inspirerende Innovation - Skabende Karriere"


Et nationalt prisvindende ry

2018: Creative

Corporate Office building in Canary Wharf, London

Placeringer

  • Dagenham

    Dagenham Rd, RM7 0XU, Dagenham

Spørgsmål