

Bangkok Thai Cooking Academy
About
Med speciale i thailandsk kulinarisk kunst med uddannelse og opskrifter på engelsk tilbyder vi professionel træning fra en til fire uger. I årenes løb har mange kokke, kokke, yacht- og chefkokke og håbefulde nybegyndere trænet hos os. Lær 160+ professionelle thailandske retter med særlig vægt på at opnå autentiske aromaer, smag og professionel præsentation. Privat indkvartering er tilgængelig for vores studerende. Lær i Bangkok, Englenes By, og oplev Asiens mest eksotiske by. Uanset hvilket niveau af madlavningsevner du er på nu, kan vi tage dig til det næste niveau!
Thai Culinary Training School
Studentvisum og hotelpraktik til rådighed
Professionel - Autentisk - Intensiv - Alt inklusive
Uddannelse for lystbådekokke, nye restaurantstarter og dem, der ønsker at lære at lave thai som en thai.
Vi er i Bangkok, hovedstaden for thailandsk kulinarisk madlavning og hjemsted for verdenskendte thailandske retter. Hvem ville kende den thailandske madlavning bedre end os, og hvor ville du ellers gå hen for at lære thailandsk mad korrekt? Vores thailandske madlavning er ikke fusion eller tilberedt med substituerende ingredienser. Vi bruger autentiske ingredienser, og vi lærer dig, hvordan thailandske retter skal smage. Kom med i vores finjusterede og mangeårige kokkursusprogram. Du kan studere i 1 uge eller op til 4 uger. Øvelse gør mester, og det er præcis, hvad du vil gøre med os. Du vil lære 40 professionelle thailandske retter ugentligt.
Under din kulinariske uddannelse kan du forvente at lære om:
- Thailandske ingredienser - frugt, grøntsager, urter, krydderier, pastaer, saucer, ...
- Professionel madlavning, madlavningsteknikker og præsentation
- Thailandske køkkengrej - woks, dampere, frituregryde, ...
- Karrypastaer (lavet på den gammeldags måde med mørtel og støder)
- Stegning, salater, supper, forretter, dampning, friturestegning, desserter
- Dips, saucer og pastaer
Tag et kig på vores FACEBOOK -side: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/
VORES KULINÆRE UDDANNELSE
Den bedste måde at lære at lave mad på er at gøre det selv. I vores intensive, praktiske program, studerende-lave mad, lave mad og lave mad. Med opskrifter i hånden forklarer og demonstrerer din kokinstruktør først hver ret. Du tager notater og stiller spørgsmål. Så er det din tur til at kopiere det, der er blevet demonstreret. Ved selvstændigt at forberede hver ret lærer du, hvordan du tilbereder den. Din "skabelse" kritiseres derefter, og din instruktør fortæller dig, hvordan du kan forbedre den.
Typisk dækkes 8 professionelle thailandske retter dybtgående dagligt (40/uge). Efter tilfredsstillende færdiggørelse af tildelte retter slutter timen hver dag.
- Bangkok
1940 Sukhumvit Road, Soi 60, Bang Chak Phra Kanong, Bangkok, Thailand, , Bangkok
