Keystone logo
Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Introduktion

Business Academy Aarhus udvikler og tilbyder praksisorienterede videregående uddannelser. Med mere end 5000 fuldtidsstuderende, 3.400 deltidsstuderende og omkring 400 medarbejdere er vi et af de største erhvervsakademier i Danmark.

Business Academy Aarhus er en School of Applied Sciences.

I flere europæiske lande er dette en engelsksproget betegnelse for højere læreanstalter. De uddannelser, vi tilbyder, fokuserer på anvendte grader.

Ligesom universiteter tilbyder vi både bacheloruddannelser og kan give akademiske grader, men vi tildeler ikke master- eller doktorgrader.

Udover dette tilbyder vi også efteruddannelse og deltidsuddannelser på bachelorniveau og kortsigtede kurser for mennesker, der skal styrke deres kvalifikationer på jobbet (kun på dansk).

Vores programmer kombinerer teori med praksis.

Vi prioriterer undervisning i små teams, gruppearbejde, projektarbejde, samarbejde med erhvervslivet, realistiske sager og obligatoriske praktikophold. Hvert år tager mere end 300 af vores studerende til udlandet for en del af deres programmer.

Udvikling og gennemførelse af programmer skal skabe værdi for både studerende og virksomheder. Med dette i tankerne gør vi en dedikeret indsats for at anvende vores kvalifikationer i forhold til specifikke innovations- og udviklingsprojekter i en fælles indsats med partnerskabsvirksomheder.

Flere års erfaring med videregående uddannelser

Business Academy Aarhus blev grundlagt den 1. januar 2009. Det blev skabt som en fusion mellem videregående uddannelser fra Aarhus Business College, Aarhus Tech og JU (landbrugsskolen). Nogle af vores programmer i dag tilbydes i samarbejde med Aarhus School of Marine and Technical Engineering.

En fleksibel Pathway til videregående uddannelse

At vælge et program er en vigtig livsbeslutning, og det er ikke altid let at finde ud af, hvilket program der passer til dig.

På Business Academy Aarhus , University of Applied Sciences, tilbyder vi både Academy Profession -uddannelser (AP -grad) og bacheloruddannelser. En AP -uddannelse svarer til de første to år af en bacheloruddannelse. Programmet giver kvalifikationer i sig selv, men kan også være en dynamisk måde at få en længere uddannelse på. Derfor har du mulighed for at komme ud i arbejdslivet direkte efter dine afsluttende eksamener, eller du kan fortsætte dine studier med en bachelorgrad på en af vores top-up uddannelser eller på en anden institution i Danmark eller i udlandet.

Studerer på akademiet

Når du går i gang med en videregående uddannelse, accepterer du også, at du er ansvarlig for din egen læring. Vores erfaring er, at du lærer mest, når du er aktivt involveret i undervisningen. Vi giver dig mulighed for at blive aktivt involveret gennem små klasser på omkring 30 studerende og gennem projektarbejde og casestudier, som er væsentlige elementer i alle programmer.

Alle vores programmer er tæt knyttet til branchen. Vi kombinerer derfor teori og praksis og underviser hovedsageligt i de dele af teorien, som du senere kan bruge i dit arbejdsliv til at løse praktiske problemer. Virksomhedsbesøg og gæsteforelæsninger er derfor en vigtig del af alle vores programmer og projekter, og afsluttende eksamensprojekter er normalt baseret på praktiske problemer i bestemte virksomheder. Der er omkring 18-25 timers undervisning om ugen. Antallet af undervisningstimer varierer fra uge til uge og fra program til program.

Din karriere starter med din uddannelse

Uanset om du leder efter en praktikplads eller dit første job efter eksamen, kan Business Academy Aarhus 's Career Center give dig den inspiration, værktøjer og assistance, du har brug for. Som akademistuderende kan du deltage i forskellige kurser og workshops såsom hjælp til ansøgninger, cv’er og jobsamtaler. Vi yder også individuel assistance og rådgivning.

En verden af ​​muligheder

At få et godt job efter eksamen er målet for de fleste af akademiets studerende. Nogle studerende vælger dog at studere videre og kombinere arbejde med et deltidsforløb, og nogle vælger at fortsætte deres uddannelse på fuld tid i Danmark eller i udlandet på en af de mange uddannelsesinstitutioner, som vi har kursusgenkendelsesaftaler med. Du kan læse mere om et job og muligheder for videreuddannelse under beskrivelserne af hvert program.

Forbered fremtiden til din praktik

Som studerende på Business Academy Aarhus vil du deltage i en obligatorisk praktikplads, hvor du vil kunne bruge din viden i praksis. Denne praktikplads (typisk 3-5 måneder) giver dig en chance for at opleve:

  • Relevant real-life læring i en virksomhed
  • Netværk og erfaring, der kan føre til et fremtidigt job
  • Arbejder i en international virksomhed

Hvert år Business Academy Aarhus med mere end 1000 virksomheder i Danmark og i udlandet, for eksempel Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk og Porsche USA.

Praktik i udlandet

Du kan vælge at tage din praktikplads overalt i verden, og i Europa kan du få et Erasmus -tilskud til at dække omkostningerne ved at tage din praktikplads i et fremmed land. På Business Academy Aarhus samarbejder vi med organisationer og virksomheder om at hjælpe med praktikophold i f.eks. Malaysia, Shanghai, Canada og Tanzania.

Placeringer

  • Aarhus

    Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30, 8260 Viby J, Aarhus

    Spørgsmål