Diplom i kulinariske kunst
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Nøgleinformation
Campus placering
Lucerne, Schweiz
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
1 - 3 År
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Diplom kulinariske kunst
BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdepunkterne i dette 1-årige kursus omfatter klassiske europæiske madlavningsmetoder, stykker, lagre og saucer som grundsten. Patisserie færdigheder udvikles gennem to specialiserede kurser og industriens væsentlige forhold til fødevaresikkerhed og ernæring undervises til forberedelse til elevernes første erhvervsuddannelse.
BHMS kulinariske faciliteter
BHMS opgraderede sine kulinariske faciliteter og tilføjede et nyt, state-of-the-art træningskøkken til det eksisterende produktionskøkken. I dette stressfri miljø har kulinariske elever i hvert år af programmet chancen for at erhverve og udøve centrale kulinariske færdigheder og kompetencer, før de påføres et ægte madproduktions køkkenmiljø.
Diplom i kulinariske kunst
Dette 6-12-måneders Diploma in Culinary Arts program introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationsteknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Studerende bliver introduceret til de grundlæggende madlavningsmetoder, køkkenudstyr, maskiner og redskaber, samt opskriftspris og køkkenprocedurer. Studerende lærer også at bruge fødevareingredienser, udvikle deres færdigheder i at udnytte køkkenudstyr og redskaber, lære at forberede basale lagre, supper, saucer og salater og blive fortrolig med køkkenterminologi, ernæring og køkkenregnskabsprincipper. Efter vellykket gennemførelse af de første 6 måneder af eksamensbeviserne kvalificerer de studerende til en 4-6 måneders lønnet praktikplads i en af de mange kendte schweiziske spisesteder.
Højere Diplom i Kulinarisk Kunst
Dette 6-12-måneders Higher Diploma in Culinary Arts-programmet bygger på elevernes grundlæggende forståelse af internationale kulinariske principper opnået på diplomniveau (1. studieår). Studerende udforsker europæiske og etniske retter ved at forberede en bred vifte af opskrifter, herunder typiske appetitvækkere, fisk, vegetariske retter, hovedretter, samt wienerbrød og desserter. Studerende lærer også kommunikations- og ledelsesevner, lederskab og teamwork og gæstelationer. Efter vellykket gennemførelse af de første 6 måneder af de højere eksamensstudier kvalificerer de studerende til en 4-6 måneders lønnet praktikplads i en af de mange berømte schweiziske spisesteder.
Direkte adgang til kulinariske kunst
Direkte indgangsstatus i Higher Diploma in Culinary Arts-programmet ydes til ansøgere, der har gennemført mindst et akademisk år med kulinarisk uddannelse (med engelsk som studiemedium) hos en akkrediteret institution og har et verificeret kulinarisk arbejdscertifikat fra en top -klasse hotel eller en restaurant.
Formålet med programmet
BHMS Diploma in Culinary Arts-programmet er specielt designet til unge voksne, der ønsker at komme ind på gastronomiområdet. Programmet tilbyder studerende praktisk og professionel kernekompetenceruddannelse i fødevareoprettelse, så de er fuldt ud kompetente til at bidrage til industrien. Dette bærer stor værdi og prestige hos arbejdsgivere over hele verden. Det kan også gavne folk, der søger at opnå den nødvendige specialiserede viden, når de overvejer at åbne deres egen kulinariske eller cateringvirksomhed. Studerende med de relevante kvalifikationer kan komme ind i programmet i andet år. Dette første års program introducerer potentielle studerende til den vidunderlige verden af mad og fødevareproduktion. Den underviser i grundlæggende fødevareproduktionsteknikker og giver eleverne mulighed for at forstå, hvad kravene er, at industrien kræver fremtidige culinarians. Dette grundlæggende kursus forbereder en studerende til sin første praktikplads i et kommercielt køkken og giver ham / hende mulighed for at udvikle selvtillid, teamwork evne, viden og færdigheder til at overleve i trængsel og travlhed i et stort, fuldt funktionelt køkken.
Kursusindhold
KODE |