We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Introduktion

Eksperiment. Spørgsmål. Udfordring. Skab. Bare nogle af de ting, du vil blive opmuntret til at gøre på vores sommerkurser.

Skrevet af vores kursusteams, der underviser i vores fuldtidsuddannelser, og understøttet af besøgslærere, specialteknikere og studentereksaminerede, giver vores meget praktiske kurser dig mulighed for at udforske en række tilgange til kreativ tænkning og fremstilling inden for en række forskellige kunstarter former.

Udover at lære om kreative teknikker og processer, har vores sommerkurser til formål at øge din tillid til dine kunstneriske evner, hvilket giver dig mulighed for at træffe en mere informeret beslutning om din fremtid.

Du tilmelder dig muligvis for at forbedre din kunstportefølje , supplere din universitetsansøgning eller fordi du vil berige dit CV eller din interesse i den kreative verden.

Vores kurser tiltrækker unge studerende, kreative fagfolk og freelancere fra Storbritannien og over hele verden fra forskellige aldre, baggrunde og oplevelser.

Vores tre ugers kurser er åbne for alle entusiaster fra 13+, 15+ og 18+; der er ingen øvre aldersgrænse.

Vores sommerkurser giver dig mulighed for at:

 • Udvikle nye kreative færdigheder og teknikker
 • Forbered dig på et kunstkursus på universitetet
 • Lær af kreative eksperter
 • Erfaring med at studere på et britisk kunstuniversitet
 • Forøg dine karrieremuligheder
 • Del ideer og færdigheder med studerende fra hele verden
 • Tilbring tid på en af Storbritanniens største sommerdestinationer
 • Modtag porteføljerådgivning og support til universitetsansøgninger
 • AUB tilstedeværelsescertifikat

Ofte stillede spørgsmål

Hvis dit spørgsmål ikke er dækket, skal du dog kontakte os på [email protected] eller ringe til +44 1202 363831/363823. Du kan også Skype os: summercoursesAUB.

Hvem kan deltage i et AUB -sommerkursus?

Vores sommerkurser er åbne for alle kreative entusiaster

Yngre studerende kan deltage i vores Creative Arts Summer School , designet til entusiastiske kreative i alderen 14-16 (juni-kursus) og 13-14-årige (juli-kursus).

Kurserne tiltrækker studerende, kreative fagfolk og freelancere i alle aldre fra Storbritannien og over hele verden med forskellige baggrunde og erfaringer.

Vores sommerkurser nyder godt af at inkludere en sådan blanding af mennesker, der kan lære og samarbejde sammen.

Er der særlige adgangskrav til sommerkurserne?

Der er ingen formelle adgangskrav til vores sommerkurser, da vi gerne vil have, at studerende og annoncemateriale deler og lærer, uanset hvad deres baggrund eller tidligere erfaring er.

Kurserne er yderst praktiske og skrevet for dem med stor interesse for kreativitet; vi forventer simpelthen, at sommerstuderende er entusiastiske og villige til at lære som enkeltpersoner og som en del af et team.

Du kræver ikke nogen tidligere kvalifikationer for at deltage i vores kurser.

Hvilket sprog holdes kurset i? Har jeg brug for et certifikat eller engelsk eller Ielts -test for at deltage?

Alle sommerkurser undervises på engelsk.

Der er ingen formelle engelske adgangskrav, men vi anbefaler, at du har et mellemniveau i engelsk for at få fuldt udbytte af din erfaring på vores sommerkurser og kunne kommunikere med din kursusleder og medstuderende.

Hvis du er i tvivl om dit engelsk er godt nok, bedes du sende os en e -mail på [email protected] for at få råd.

Hvor mange mennesker vil være på mit kursus?

Vores kurser er meget populære, men for at sikre, at du har en god kursusoplevelse og nok kontakttid med din vejleder, holder vi vores klassestørrelser små.

Klasseantal vil variere afhængigt af emnet, men sommerkurser har typisk mellem 15 - 25 studerende pr. Kursus, hvor din kursusleder, kursusassistent og AUB -studenterambassadører støtter dig.

Hvordan booker jeg et sommerkursus?

Alle sommerkurser kan nemt bookes via vores online butik med et debet- eller kreditkort.

Hvis du ikke kan betale online, vil vi bede dig om at udfylde en reservationsformular, og vi vil give dig vores bankkontooplysninger, så du kan arrangere en bankoverførsel (vær opmærksom på, at der vil være ekstra bankgebyrer at betale, hvis du vælger dette metode).

Send en e -mail til [email protected] for en reservationsformular.

Du kan finde ud af mere om, hvordan du booker her .

Jeg er en international studerende - har jeg brug for et visum for at tage et sommerkursus?

Hvis du ikke har et britisk/EU/EØS -pas, skal du bruge et visum, der giver dig mulighed for at studere her for at tage et af vores kurser.

Størstedelen af internationale studerende, der har til hensigt at studere et kort sommerkursus i Storbritannien, kan gøre det ved hjælp af et korttidsstudievisum.

Det er dog dit ansvar at afgøre, om du skal ansøge om visum på forhånd og give tilstrækkelig tid til at få visum.

Du bør give tilstrækkelig tid til at få det nødvendige visum, før du deltager i vores sommerkursus, og universitetet sender et bekræftelsesbrev til visumstøtte efter modtagelse af fuld betaling.

Se venligst den britiske regerings visum- og immigrationswebsted for afklaring af visumkrav og andre understøttende dokumenter, du måtte have brug for.

Alle visa og rejsedokumenter for at bekræfte, om de er kvalificerede, kontrolleres enten ved ankomsten til universitetets indkvartering eller den første dag ved registrering. Hvis du ikke har det korrekte visum, kan vi ikke tillade dig at deltage i kurset, og du vil heller ikke være berettiget til refusion.

Hvis du ansøger om visum og har brug for dokumenter til at bekræfte dine rejse- og kursusordninger for at sikre dit visum, skal du være opmærksom på, at kursusbekræftelsesbreve til visumansøgninger først vil blive udstedt, når kursusgebyrer og eventuel indkvartering, du har booket, er betalt fuldt ud.

Hvad andet skal jeg betale for?

Vores sommerkurser er fuldt ud inkluderende med alle materialer og ressourcer inkluderet.

For dem, der bor i vores indkvartering, tilbydes morgenmad og frokost (mandag - fredag), så studerende behøver kun ekstra penge til deres aften- og weekendmåltider. Det er tilrådeligt at medbringe ekstra, hvis du planlægger at shoppe gaver, personlige indkøb, ekstra snacks og weekendaktiviteter.

Hvis du bor lokalt eller har valgt at bestille sommerkurset og selvstændigt arrangere din bolig, bør du tillade tilstrækkelige midler til frokost og andre nødvendige måltider, aktiviteter eller personlige indkøb.

Hvad får jeg ved kursets afslutning?

Du vil blive udstedt et AUB -tilmeldingscertifikat, når kurset er gennemført.

Du kan bruge dette til at bevise værket, som kan tilføjes til din portfolio eller cv. Du er også berettiget til at ansøge om hjemmeuniversitetskreditter til ethvert studie, du laver i øjeblikket (f.eks. Som studerende i udlandet på et andet universitet eller en studerende, der tager IB for CAS -point).

Afhængigt af det sommerkursus, du har taget, har du også mulighed for at tage det arbejde, du har produceret i løbet af din tid.

F.eks. Vil makeup-studerende have skitsebøger og et sæt digitale udskrifter af færdige styles fra fotoshoots, film- og animationselever vil have kortfilm, modeelever kan tage deres færdige modebeklædning med hjem samt deres modefolier osv.

Placeringer

 • Bournemouth

  Arts University Bournemouth Fern Barrow Road Poole, BH12 5HH, Bournemouth

Spørgsmål