Keystone logo
© ©ARU
Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Introduktion

ARU er et innovativt globalt universitet med studerende fra 185 lande, der kommer for at studere hos os. Vi er igen blevet kåret som en af de 350 bedste institutioner i verden i The Times Higher Education World University Rankings 2021 - og et af de top 40 universiteter i Storbritannien.

Vores samfund er utrolig vigtigt for os, og vi er stolte over den rolle, vi spiller i vores byer og regionen i bredere forstand - herunder den positive effekt på job og den lokale økonomi.*

Studerende, virksomheder og partnere nyder godt af fremragende faciliteter, som omfatter vores nye School of Medicine i Chelmsford og Science Center i Cambridge. Mange af vores faciliteter, aktiviteter og arrangementer er åbne for det bredere samfund.

Hvorfor vælge ARU?

Der er mange grunde.

Ambition

Vi er ikke kun fagligt ambitiøse for os selv, men for vores studerende.

Vi er blevet udnævnt til en af de 350 bedste institutioner i verden på Times Higher Education World University Rankings 2021 for femte år i træk - og et af de top 40 universiteter i Storbritannien. Vi er også opført i Top 10 for social inklusion i The Times Good University Guide 2021.

Studerende er kernen i vores universitet, og vi er glade for, at vores sidste års studenter også vurderer deres uddannelseserfaring højt

Excellence

Vi blev udnævnt til Storbritanniens førende universitet for uddannelses- og sportsvidenskabelige kurser i 2021 Guardian League Table. Vi er især glade for at være et af Guardians top 20 britiske universiteter for 'Value added', som måler, hvor godt vi støtter vores studerende, uanset baggrund, i retning af at nå deres potentiale.

Ud over dette anerkender vores Teaching Excellence Framework (TEF) Silver-pris kvaliteten af vores kurser og høje niveauer af elevtilfredshed.

Samarbejde

Vi er et sted, hvor samarbejde, forskning og videnskabelig aktivitet informerer alt, hvad vi gør. Mange af vores kurser er anerkendt af industrien, og et stort antal er professionelt akkrediteret, hvilket gør vores studerende karriereklare.

Hvert år hjælper vi også 2.000 virksomheder med at vokse med praktikanter, uddannelse, forskning og samarbejdsprogrammer.

Indvirkning

Vi er målrettede, udfordrende og nysgerrige på vores verden. Vores akademiske ekspertise er blevet anerkendt af Storbritanniens finansieringsorganer for højere uddannelse, med 12 områder klassificeret som genererer verdensførende forskning. Vi leverer effektfuld forskning, der tackler presserende problemer og gør en forskel, fra at redde liv til at spare på vand.**

Enterprise

Mens vores hoved er fuld af ambitioner, er vores fødder plantet i verden omkring os. Vi er stolte af at være lige så initiativrige, som vi er innovative og pleje disse kvaliteter hos vores studerende, med mentorskab, støtte og opstartsfinansiering, der tilbydes gennem Anglia Ruskin Enterprise Academy.

Entusiasme

Vores ren og skær-holdning adskiller os fra andre. Vi oplever, at entusiasmen er smitsom, lader resultaterne tale for sig selv og er det eneste britiske universitet, der bliver udnævnt til en global 'stigende stjerne'. ***

* Forskning udført af Hatch Regeneris for University and College Union, 2020

** Research Excellence Framework (REF) 2014

*** Højere uddannelseskonsulenter Firetail, tabel offentliggjort i Times Higher Education, august 2016

Vores historie

Vores historie starter i 1858, da kunstkritikeren, protektoren og filantropen John Ruskin åbnede Cambridge School of Art. Kunstskolen voksede til at blive Anglia Ruskin University , forkortet til ARU, og den er stadig i hjertet af vores moderne campus i Cambridge.

Bliver ARU

I årenes løb er en række gymnasier og institutter blevet en del af ARU. De omfatter Cambridgeshire College of Arts and Technology (CCAT) og Essex Institute of Higher Education (tidligere Chelmer Institute-selv dannet af Mid-Essex Technical College og Brentwood College of Education). Først kombinerede disse gymnasier sig til at blive Anglia Polytechnic og derefter Anglia Polytechnic University i 1992.

En national og international tilstedeværelse

Udover vores fire hovedcampusser har vi en række partnerinstitutioner i Storbritannien og i udlandet, hvilket giver dig chancen for at studere til en ARU -kvalifikation tæt på hjemmet. De første partnerskaber blev dannet i begyndelsen af 1990'erne.

Vores International Office, der blev oprettet i 1992, fremmer yderligere links og sørger for, at vores internationale studerende får den støtte og information, de har brug for.

Kurser

Vores tidlige ekspertise inden for kunst og uddannelse er blevet udvidet, og i dag tilbyder vi kurser inden for databehandling og teknologi, teknik, jura, business, økonomi, biovidenskab og meget mere.

Vi har været førende inden for sundheds- og socialområdet siden 1992, da sygeplejerskeuddannelsen blev overført fra lokale sundhedsmyndigheder til ARU. Ud over vores tre højt ansete sygeplejerskeuddannelser uddanner vi jordemødre, paramedicinere, operationsafdelingens praktiserende læger og socialrådgivere.

Selvfølgelig er kunst og uddannelse stadig vigtige for os. Vi uddanner fagfolk i det tidlige år på vores Chelmsford-campus og på vores partnerskole i Peterborough. Vores MA Børnebog Illustration er et verdenskendt kursus, der bygger på den lange tradition fra Cambridge School of Art. Vi har også omfavnet det 21. århundredes variationer af vores mere traditionelle kunstkurser – herunder computerspilkunst og musikteknologi.

Ranglister

Undervisning Excellence Framework Silver Award

Vi er glade for at holde en TEF Silver Award, som afspejler den høje kvalitet af undervisning leveret af vores talentfulde personale.

Vores TEF Silver-pris betyder, at vi leverer undervisning, læring og resultater af høj kvalitet til vores studerende og konsekvent overstiger strenge nationale kvalitetskrav til britiske videregående uddannelser. Vi er især glade for, at vores vurdering fremhævede meget høje niveauer af elevtilfredshed, og at de fleste af vores elever opnår fremragende resultater.

Personalets undervisningskvalifikationer og anerkendelse

Vores akademiske lærere er blandt de mest kvalificerede og anerkendte i landet.

 • Ifølge tal leveret af Higher Education Academy (HEA) var procentdelen af vores lærere, der blev anerkendt af HEA i 2017-2018, over 78 % mod et sektorgennemsnit på 42 %.
 • De seneste tal (2015-16) fra Higher Education Statistics Agency (HESA) placerer os i de 16 bedste institutioner i England for den procentdel af personale, der har en lærerkvalifikation: 76 % mod et sektorgennemsnit på 51 %.
 • I april 2019 vandt Sian Shaw og Louise Jenkins fra FHEMS det bedste transformationsprojekt ved eAssessment Awards for deres arbejde med MyKnowledgeMap om den digitale transformation af praksisvurdering.
 • I september 2018 vandt Senior Learning Technologist Paul Driver den prestigefyldte Association for Learning Technology Learning Technologist of the Year-prisen for sit innovative arbejde med virtual reality her på ARU.
 • I juni 2017 blev Dr. Zoë Bennett overrakt Lanfranc Award for Education and Scholarship for hendes 'enestående bidrag til teologisk uddannelse i East Anglia og videre'.
 • En række af vores akademiske lærere/tilhængere af læring har haft succes med at opnå University Teaching Fellowships for deres fremragende undervisning.
 • I december 2017 blev Dr Mat Timmis akkrediteret af British Association for Sport and Exercise Science (BASES) for anvendt sport/motionsvidenskabspædagogik og er en af en håndfuld mennesker i landet, der har opnået denne pris.

Præmier og anerkendelse

Vi er vindere

I 2020 blev vi udnævnt til et af de 350 bedste universiteter i verden for femte år i træk - og et af de 40 bedste i Storbritannien.

Samtidig blev vi udnævnt til Storbritanniens førende universitet for uddannelses- og sportsvidenskabelige kurser i 2021 Guardian League Table. Vi er især glade for at være et af The Guardians top 20 britiske universiteter for 'Value added', som måler, hvor godt vi støtter vores studerende, uanset baggrund, i at opnå deres potentiale: en afspejling af vores forpligtelse til at levere inkluderende læringsmiljø.

Dette følger priser for kvaliteten af vores læringsfaciliteter og den indflydelse, vi har på vores studerendes beskæftigelsesegnethed, ledelse og lederevner.

Vores sidste års studerende har også vurderet deres uddannelseserfaring – herunder undervisning, faglig støtte, vurdering og feedback – højt i den nationale elevundersøgelse.

Campus funktioner

Fire hovedområder

Ud over Cambridge har vi campusser i Chelmsford, London og ARU Peterborough. Vores Chelmsford-campus lå oprindeligt i byens centrum, men flyttede til et nyt, specialbygget sted i 1992. I dag finder du vores slående, moderne bygninger beliggende ved floden i byens universitets- og innovationskvarter. I mellemtiden åbnede vores campus på ARU Peterborough i 2011. Det er et dedikeret sundheds-, social- og uddannelsessted, hvor vi uddanner mange af vores regions sygeplejersker og socialarbejdere.

I 2015 var vi glade for at introducere et nyt campus i hjertet af London, hvor studerende studerer fag, herunder business, jura og finans på bachelor- og postgraduate niveau.

Vi har investeret over £115 millioner på vores campusser i de seneste år. Cambridge nød godt af en større ombygning i 2011, og i 2014 afsluttede vi arbejdet på vores dedikerede sundhedscenter på Young Street. Det huser state-of-the-art laboratorier for kliniske færdigheder, herunder falske hospitalsafdelinger. Young Street er også hjemsted for vores specialiserede musikterapicenter. I 2018 åbnede vi et helt nyt Science Center og en Juraklinik.

I mellemtiden har vi i Chelmsford taget hul på et ambitiøst udviklingsprogram. I 1995 åbnede Hendes Majestæt Dronningen den passende navngivne Queen's Building, hjemsted for Universitetsbiblioteket. Den har siden fået selskab af (blandt andre) vores iøjnefaldende Lord Ashcroft-bygning; Sawyers Building med sine SuperLabs; Michael Salmon Building, som huser banebrydende medicinske simuleringssuiter; og Arise Chelmsford, som tilbyder laboratorier, værksteder og kontorlokaler til små virksomheder i den medicinske og avancerede ingeniørsektor. Den seneste markante udvikling på vores School of Medicine, som åbnede i september 2018, er at uddanne regionens fremtidige læger i et specialbygget rum med state-of-the-art færdighedsfaciliteter.

Når vi ser på fremtiden, er vi stolte af at være med til at etablere ARU Peterborough – et helt nyt universitet for byen, som åbner sine døre i september 2022.

  Stipendier og finansiering

  Visumkrav

  Sådan ansøger du og visumstøtte

  For at ansøge om et af vores engelskkurser skal du blot udfylde et ansøgningsskema. Du kan finde ansøgningsskemaer på de enkelte kursussider.

  Adgangsproces

  Forudsat at du opfylder adgangskravene til dit kursus - og immigrationskravene - vil vores internationale optagelsesteam normalt sende dig et betinget tilbud.

  Hvis dit tilbud er betinget, betyder det, at vi stadig mangler nogle dokumenter eller betaling. For eksempel:

  • en kopi af dit pas
  • en kopi af din engelske kvalifikation
  • gradudskrifter eller referencer (hvis du går videre til et akademisk kursus)
  • kursusindskud
  • fulde kursusgebyrer
  • bekræftelse på, at du gerne vil acceptere din plads.

  Hvis du er interesseret i vores Pre-sessional Course (eller Pre-sessional Course på ARU College), skal du tage en Secure English Language Test (SELT) fra et godkendt testcenter.

  Når vi har din betaling og dokumenter (der opfylder kursuskrav), vil dit tilbud blive gjort ubetinget. Vi behandler derefter dit visumbrev. Vi kan kontakte dig på dette tidspunkt.

  Hvis du er fra et land i EU eller European Economic Association (EØS), behøver du ikke et visum.

  Placeringer

  • Cambridge

   Anglia Ruskin University, East Rd, Cambridge CB1 1PT, , Cambridge

  • Chelmsford

   Bishop Hall Ln, Chelmsford CM1 1SQ, , Chelmsford

   • Peterborough

    University House, Swain Ct, Peterborough PE2 9PW, , Peterborough

    • London

     19 Charterhouse St, London EC1N 6RA, , London

     Spørgsmål