
Samarbejdspartner med anvendt videnskab i kulinariske arts management
Donaldson, USA
VARIGHED
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2024
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Vi byggede en spisesal og studieliv center med undervisning køkken i 2016. Du kan være blandt de første klasse i vores nye kulinariske kunst program.
AAS i Culinary Arts ledelsen forbereder Ancilla studerende til en vellykket karriere i en voksende område. Professionelle kokke arbejder i restauranter, feriesteder, hoteller, hospitaler, og domicilejendomme.

At være en Kok, for mange mennesker, er det første skridt i at opbygge en virksomhed i food service eller resort management. Du kan finde kokke i private hjem, ombord krydstogtskibe, og som kreditorer i high-end fødevarer lastbiler.
Kurser Fås med denne Major
- Introduktion til professionel madlavning (CRT 101)
- Basic Food Preparation (CRT 102)
- Sanitet og sikkerhed (CRT 103)
- Introduktion til Food & Beverage Industry (CRT 104)
- Introduktion til Pastry & Bagning (CRT 105)
- Menu Planning & Design (CRT 106)
- Lagerstyring & Indkøb (CRT 107)
- Introduktion til Vineyards og drikkevarer (CRT 108)
- Regional & International Cuisine (CRT 109)
- A La Carte I (CRT 210)
- A La Carte II (CRT 211)
- Restaurant Layout og Design (CRT 212)
- Garde Manger (CRT 213)
- Culinary Externship (CRT 299)
Hvad er mine karrieremuligheder med dette program?
- Professionel kok
- Tilberedning af mad tekniker
- kok Linje
- Bager
- Fødevaresikkerhed inspektør
- Restaurant manager
- Souschef
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.