
Italiensk pastaprogram
Parma, Italien
VARIGHED
3 Weeks
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
EUR 5.100 / per course *
STUDIEFORMAT
På campus
* Fra 4.900 € til 3.900 € MED TILGÆNGELIGE STIPENDIER
Introduktion
3 ugers undervisning på skolen, demonstrationer og hands-on-sessioner + valgfrit praktikophold
Dette unikke kursus giver de studerende mulighed for at komme ind i den italienske pastaproduktions verden og lære specifikke teknikker til både tør og frisk pasta, samt hvordan man håndterer produktion til direkte salg og catering.
Dette er den perfekte chance for alle internationale studerende, der ønsker at lære teknikkerne til pastafremstilling og -produktion både til frisk pastalaboratorium og catering for at få en reel professionaliseringserfaring og tage et skridt fremad mod iværksætteri i branchen.
Vil du vide mere, eller er du stadig i tvivl om, hvilket program der passer bedst til dig?
Book dit 1-til-1 personlige online orienteringsmøde på vores hjemmeside!
Du har mulighed for at arrangere et Skype- eller WhatsApp-opkald med vores optagelsesteam og stille dine spørgsmål. En chance for at vide mere om uddannelsesforløbet og ansøgningsproceduren samt lære om de ekstra tjenester, som skolen tilbyder.
Nyd vores virtuelle åbent hus
Ved at oprette forbindelse fra din hjemme-pc eller smartphone vil du i fuld sikkerhed kunne "gå virtuelt ind" på skolen, lytte live til præsentationen af kurset, der holdes af vores personale, og stille dem alle de spørgsmål, du ønsker.
Karrieremuligheder
- Catering & Restauranter
- Frisk pasta og relaterede laboratorier
- Selvstændige aktiviteter
Galleri
Læreplan
Kursusstruktur
- Fuld tid
- 5 dage om ugen
- 3 uger med demonstrationer og praktiske sessioner
- Praktikfase: valgfri og aktiveres efter uddannelsesdirektørens skøn efter evaluering af forløbet af opholdsfasen
Indhold
- Frisk, tør, fyldt pasta
- Håndlavet pasta
- Pastaproduktion med professionelle maskiner
- Tørring, pasteurisering og holdbarhed
- Historisk baggrund for pasta
- Indstilling, rengøring og vedligeholdelse af maskiner
- Produktionsprocessen, fødevareomkostninger og affaldshåndtering
- Emballage
- Indretning og udstyr af et værksted for frisk pasta
- Tilberedning af pasta
- Italiensk restaurant middag - pastaretter
Indlæggelser
Programundervisning
Programresultat
Deltagerbevis "Italiensk Pasta Program"
Faciliteter
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.