Keystone logo
ALMA - The School of Italian Culinary Arts Fransk og italiensk konditordiplom
ALMA - The School of Italian Culinary Arts

Fransk og italiensk konditordiplom

2 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

27 May 2024

EUR 18.700 / per course

På campus

Introduktion

The Art of French & Italian Pastry Arts Diploma er et meget praktisk program, der undervises på de fremragende faciliteter på École Ducasse - École Nationale Supérieure de Pâtisserie Française, i det ikoniske Chateau de Montbarnier i Yssingeaux i Frankrig, og ALMA the School of Italian Culinary Arts, i det smukke hertugpalads i Colorno i Italien.

Du vil tilbringe 4 uger på hvert sted for at fordybe dig fuldt ud i den kultur og de teknikker, der gør fransk og italiensk bagværk kendt i hele verden. Derefter får du mulighed for at bruge det, du har lært, i praksis under en måneds praktik (valgfri) i et af de to lande.

Programmet er begrænset til , højst 14 studerende og dækker hele spektret af konditor- og dessertkunst - fra traditionelle kiks, tærter og kager til chokolade, gelato og meget mere. Du vil lære af verdens førende konditorer og mestre i deres håndværk i praktiske lektioner, der er designet til at tage dig langt ud over det grundlæggende i konditorkunst.

KURSET AFHOLDES PÅ ENGELSK, BÅDE I FRANKRIG OG ITALIEN

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål