MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
ALMA - The School of Italian Culinary Arts Fransk og italiensk konditordiplom
ALMA - The School of Italian Culinary Arts

Fransk og italiensk konditordiplom

2 up to 3 Months

Engelsk

Fuldtid

01 Aug 2025

06 Jun 2025

EUR 18.700 / per course

På campus

Introduktion

The Art of French & Italian Pastry Arts Diploma er et meget praktisk program, der undervises på de fremragende faciliteter på École Ducasse - École Nationale Supérieure de Pâtisserie Française, i det ikoniske Chateau de Montbarnier i Yssingeaux i Frankrig, og ALMA the School of Italian Culinary Arts, i det smukke hertugpalads i Colorno i Italien.

Du vil tilbringe 4 uger på hvert sted for at fordybe dig fuldt ud i den kultur og de teknikker, der gør fransk og italiensk bagværk kendt i hele verden. Derefter får du mulighed for at bruge det, du har lært, i praksis under en måneds praktik (valgfri) i et af de to lande.

Programmet er begrænset til , højst 14 studerende og dækker hele spektret af konditor- og dessertkunst - fra traditionelle kiks, tærter og kager til chokolade, gelato og meget mere. Du vil lære af verdens førende konditorer og mestre i deres håndværk i praktiske lektioner, der er designet til at tage dig langt ud over det grundlæggende i konditorkunst.

KURSET AFHOLDES PÅ ENGELSK, BÅDE I FRANKRIG OG ITALIEN

Indlæggelser

Programundervisning

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Tag en gratis øvelsestest!

Om skolen

Spørgsmål