
Fransk og italiensk konditordiplom
VARIGHED
2 up to 3 Months
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
01 Aug 2025
TIDLIGSTE STARTDATO
06 Jun 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 18.700 / per course
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
The Art of French & Italian Pastry Arts Diploma er et meget praktisk program, der undervises på de fremragende faciliteter på École Ducasse - École Nationale Supérieure de Pâtisserie Française, i det ikoniske Chateau de Montbarnier i Yssingeaux i Frankrig, og ALMA the School of Italian Culinary Arts, i det smukke hertugpalads i Colorno i Italien.
Du vil tilbringe 4 uger på hvert sted for at fordybe dig fuldt ud i den kultur og de teknikker, der gør fransk og italiensk bagværk kendt i hele verden. Derefter får du mulighed for at bruge det, du har lært, i praksis under en måneds praktik (valgfri) i et af de to lande.
Programmet er begrænset til , højst 14 studerende og dækker hele spektret af konditor- og dessertkunst - fra traditionelle kiks, tærter og kager til chokolade, gelato og meget mere. Du vil lære af verdens førende konditorer og mestre i deres håndværk i praktiske lektioner, der er designet til at tage dig langt ud over det grundlæggende i konditorkunst.
KURSET AFHOLDES PÅ ENGELSK, BÅDE I FRANKRIG OG ITALIEN
Indlæggelser
Programundervisning
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.