Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Introduktion

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Om alt = "Aeropole

alt = "Aeropole er et premium flyakademi grundlagt i 2010. Vi er specialister i pilotuddannelse til teknisk avancerede fly. Vi driver en flåde af moderne diamanter med Helsinki-Malmi, Finland, som vores hovedbase. Vores godkendte organisation med dens højt kvalificerede og erfarne instruktører er tilgængelige og klar til at imødekomme dine specifikke behov, uanset om du er ny inden for luftfart eller en flygerpilot.

Vores mål

Vi ved alt = "Aeropole brænder for at give dig fremragende flyvetræning. Vores mål er at være den førende flyskole i Finland med hensyn til kvalitet. Vores løfte til dig er at levere overlegen kvalitet inden for kundeservice, træning, udstyr og personale.

1. Fremragende kundeservice

Vi giver kun løfter om, at vi kan holde. Dette betyder to-point og fair træningsaftaler, let forståelig prisfastsættelse og åben kommunikation, når ting ændrer sig. Træningsplaner er individuelt tilpasset dine behov, hvad enten det er i løbet af almindelig arbejdstid eller aftener og weekender.

2. Træningskvalitet

Vi har en meget pædagogisk tilgang til træning. Vi er ikke her for at vise vores flyveevner eller erfaring, men for at uddanne vores studerende til at være sikre og selvsikre piloter, hvad enten deres flyvemål er professionelle eller til fritid. Vi har taget en ny tilgang til et trænings- og kvalitetssystem, som vi ikke har set i nogen anden finsk flyveskole før. Vores undervisningsmetoder er afprøvede systemer i verdensklasse, som vi har tilpasset og forbedret yderligere til det lokale nordiske miljø - og de overholder fuldt ud og overskrider europæiske luftfartsbestemmelser.

3. Moderne fly

Vores fly er avanceret, perfekte til træning og har en ekstrem god sikkerhedsrekord (faktisk de bedste i branchen.) Vi tør påstå at betjene den nyeste og mest moderne træningsflåde i Finland i vores priskategori . Alle vores studerende opfordres til at træne på flyvemaskine med glas cockpit, og vi underviser også i traditionelle instrumenter for at give vores studerende alle de færdigheder, de har brug for.

4. Professionelle og talentfulde instruktører

Vores instruktører har hundreder, hvis ikke tusinder af timers erfaring som instruktører, og de fleste har fly- eller charterflyvningserfaring. De er med os, fordi de finder instruerende givende og brænder for kvalitet - ikke bare for at åbne flere flyvetimer. Når det er sagt, hviler kvaliteten af undervisningen ikke på den enkelte instruktørs skuldre, men plejes af vores metodiske tilgang til kvalitet i vores organisation og læring.

Vores tro er, at den eneste måde at bo på toppen er at erkende det faktum, at vi alle er på en endeløs rejse med læring - fremragende karakter kommer gennem udholdenhed og kontinuerlig forbedring. Lad ikke denne besættelse af vores forhindre dig i at nyde det, du skal opleve med os: spænding og sjov er en uadskillelig del af at flyve, uanset om du er en håbende privat pilot eller starter en ny og givende karriere inden for luftfart. Lad os guide dig gennem disse oplevelser sikkert!

Hvem er vi?

Vi er luftfarts- og forretningsfolk med komplementerende baggrunde: fly- og charterpiloter, karriereinstruktører, flyingeniører, forretningsførere og iværksættere. Vi var frustrerede over manglen på en flyveskole, der virkelig var interesseret i deres studerendes læring og kundeservice, så vi grundlagde en. Vi er måske ikke den billigste flyskole rundt, men vi bestræber os bestemt på at blive den bedste!

Godkendelser

  • EASA ATO-certifikat FI.ATO.2016 - Finsk CAA-godkendelse for alle kurser under en godkendt uddannelsesorganisation (ATO) under Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagenturs (EASA) regler.
  • EASA ATO-certifikat DK / ATO / 011 - Dansk CAA-godkendelse for alle kurser under en Godkendt Uddannelsesorganisation (ATO) under Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagenturs (EASA) regler.

Placeringer

  • Helsinki

    Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

    Spørgsmål