Keystone logo
Acudemy

Acudemy

Acudemy

Introduktion

Enkel, effektiv

Acudemy er en træningsudbyder baseret i Central London, der specialiserer sig i akkrediterede og skræddersyede kurser. Populære kurser vi dækker omfatter regnskab

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvem vi er

Acudemy Ltd er et træningscenter med hjemsted i Central London, der specialiserer sig i akkrediteret og skræddersyet træning til små virksomheder og enkeltpersoner.

Etableret af professionelle revisorer og Senior Business Entrepreneurs ønsker at øge og udvide deltagelse og opnåelse af mennesker inden for branchen og dermed blive en værdifuld ressource for arbejdsgivere.

Acudemy tilbyder akkrediterede og skræddersyede kurser i populære erhvervskategorier såsom regnskab og finansiering, salg og marketing og projektledelse. Vi tilbyder kurser på kort sigt, weekendkurser og internt træning på vores træningscenter i London eller på et sted efter eget valg.

Vores mission

Med et team bestående af fagfolk og ledende erhvervsaktører er vores mission at aktivere og tilskynde folk i branchen til at deltage i træning og maksimere deres resultater. En ubestridelig værdifuld ressource for alle typer af virksomheder, vores navn vil være iboende forbundet med overlegen træning.

Acudemy Training fungerer i overensstemmelse med et etos baseret på stringente værdier.

Træningsværdier

  • At give deltagerne et miljø, der vil styrke dem, samtidig med at de udvikler deres evner
  • At fungere som katalysator for effektive partnerskaber mellem arbejdsgivere og medarbejdere
  • Belønning af engagement, engagement og indsats ved at tilbyde den bedste træning i klassen
  • Forpligtet til at opfylde kundernes behov og forvalte forventningerne hos både elever og arbejdsgivere
  • Arbejder i overensstemmelse med bedste praksis
  • Fejrer andres succes

Vores træningsprogrammer er designet til at styrke eleverne, så de kan nå deres uddannelsesmæssige og karrieremål. Vi bygger lyse futures ved at lette deltagerne med evnen til at skabe en unik kombination af fordele for sig selv og deres arbejdsgiver.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

Hvorfor vælge os

Siden 2013 har Acudemy Training leveret akkrediteret og skræddersyet træning på tværs af specialiteter som regnskab og finansiering, ledelse og ledelse. Her er tre små ting, der gør træning med Acudemy special.

Opnå dine karrieremål

Vores service er specielt designet til at gøre det muligt for enkeltpersoner at nå deres uddannelsesmæssige og karriere mål ved hjælp af vores praktiske træningsprogram tilgang, som er opbygget for at opmuntre deltagerne til at videreudvikle deres teoretiske viden via en praktisk anvendelse.

Ideel til dem der ønsker at fremme deres selvudvikling.

Fleksibel

Vores fokus er meget på tilvejebringelsen af fleksible læringsmuligheder inden for mindre grupper, hvilket sikrer maksimal interaktion og deltagelse af kandidater. Vi tager også tid til at overvåge vores omkostninger, da en af vores styrker sikrer, at vores kurser er overkommelige for alle karriere-drevne kandidater, uanset deres niveau af viden eller erfaring.

Ekstraordinær support

Vores erfarne team er altid klar til at hjælpe. Vores usædvanlige niveauer af støtte og vejledning betyder, at når du har brug for rådgivning eller opmuntring, står vi lige ved din side. Uanset om du vil forbedre dine karrieremuligheder, få den forfremmelse, komme tilbage til arbejde eller bare skille sig ud fra mængden, kan Acudemy hjælpe dig som ingen andre kan.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Placeringer

  • London

    Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Spørgsmål