Keystone logo
Abu Dhabi Polytechnic (ADPoly) - Institute Of Applied Technology

Abu Dhabi Polytechnic (ADPoly) - Institute Of Applied Technology

Abu Dhabi Polytechnic (ADPoly) - Institute Of Applied Technology

Introduktion

Velkommen til webstedet Abu Dhabi Polytechnic. ADPoly er en statlig enhed, der forvaltes af Institute of Applied Technology. ADPoly er et spændende nyt projekt, der bringer de internationalt anerkendte anvendte bachelor / højere eksamensbeviser fra avancerede karrierer og majors i samarbejde med forskellige partnere og et talentfuldt team af administratorer og instruktører.

Hvis du er en potentiel studerende, opfordrer vi dig til at gennemse dette websted og lære om de karrieremuligheder og højere eksamensbeviser, vi har udviklet til nye industrier i UAE.

Hvis du er forælder, skal du læse videre og finde ud af, hvad det at blive medlem af ADPoly-samfundet tilbyder dit barn: et akkrediteret, innovativt og karriereorienteret program.

Du vil opdage, at ADPoly tilbyder et grundigt uddannelsesprogram, der ofte kræver, at vi går uden for landet for at finde de bedste faciliteter til højt specialiseret træning. ADPoly-samfundet består af ambitiøse studerende og akademiske medarbejdere, der sætter et stramt tempo i opnåelsen af undervisningsekspertise. ADPoly sigter mod at tilbyde innovative undervisnings-, lærings- og træningsmiljøer for studerende, der ønsker at engagere sig i fremtidige karrierer. Dette websted er designet til at hjælpe potentielle studerende, forældre og andre besøgende med relevant information om tilmelding til ADPoly. Det kan hjælpe dig med at forstå optagelsesprocessen, studerendes og fakultetsansvar og akademiske politikker og procedurer på ADPoly.

Placeringer

  • Abu Dhabi

    Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

    Spørgsmål