We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© TESS
École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

Introduktion

Om École Intuit.Lab

Ecole intuit.lab, Mumbai er et fransk uddannelsesinstitut for grafisk design og visuel kommunikation. Det blev grundlagt i 2011 af Patrick Felices, Clément Derock og Frederick Lalande. Disse branche-veteraners vision er at opbygge en kultur, ikke kun en skole. En kultur, hvor kreative sind får friheden til at innovere, skabe og blive en del af en designrevolution.

I dag er erfarne fagfolk fra alle områder klar over designens rolle i fremtiden. Teknologi og design sammen fører verden gennem dens mest monumentale transformation, og du kan være en del af denne bevægelse.

Vil du ikke bare tænke, lave, bryde og tænke igen? Hos intuit.lab er din nysgerrighed, din energi og din passion for skabelse vigtigst. Så kom og udforsk dyb kreativ tænkning med inspirerende kunstnere og designere fra hele verden.

Deltag i os for at være en del af den globale designliga og finde din plads i den.

128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Design i Indien

Teori og praktisk læring mødes for en stimulerende pædagogisk oplevelse.

Indien har historisk set været synonymt med kunst. Alligevel beviser beviset for det æstetiske præg i de indiske omgivelser med hver dag der går. At leve med skønhed er en vane, der skal indrykkes fra en tidlig alder. Først når spørgsmålet om god smag tages alvorligt, kan økonomisk og social udvikling i Indien ske smukt.

Men når vi taler om en ændring, har ingen anden tid været bedre end det nuværende øjeblik. Oprettelsen af den øverste franske designskole, école intuit.lab i Mumbai, er et skridt i retning af den markante forbedring, der kræves inden for uddannelse relateret til grafisk design, kunst og reklame.

Mens samarbejdet mellem Frankrig og Indien skaber et kulturelt kraftcenter, er det vigtigt, at Indien ser på Frankrig som et land, der er værd at efterligne, når det gælder stolthed over deres egen arv, kunst og kultur - et tankesæt, der reflekteres i fransk moderne design.

Ecole intuit.lab har opnået succes ved at inkorporere professionel eksponering i den akademiske læseplan - en meget tiltrængt stilling, der hidtil har været ledig, i design- og kunstuddannelsesmiljøet i Indien.

Her ser frem til en ny bølge inden for designuddannelse.

Industri klar

Med en uddannelse i design, digital og kreativitet forvandler vi studerende til den slags fagfolk industrien har brug for.

Med et blomstrende marked og stigende velstand er Indien det perfekte miljø for mærker og produkter til at trives. De resulterende muligheder for markedsføring, branding og kommunikation er nogle af de rigeste i verden og giver den ideelle ramme for designfolk.

Med den stigende indflydelse af digitale platforme i vores liv, er populær digital kultur opstået i Indien. Dette betyder, at det digitale medium åbner en hel række spændende veje for designere. Derfor uddanner vi vores studerende til at blive kyndige og dygtige til digital design og tænkning.

Ecole intuit.lab forstår potentialet i det indiske marked og er forpligtet til at skabe 'brancheklare' studerende til at imødekomme de enorme markedsbehov. Vi opnår dette ved at indlejre den virkelige, professionelle eksponering for de studerende i den akademiske læseplan. Gennem håndplukkede, faglige fakulteter, ugentlige og månedlige workshops, udvekslingsprogrammer samt lokale og internationale praktikpladser sørger intuit.lab for, at enhver studerende, der går ud af vores campus, er klar til den professionelle verden.

Dette brancheklare talent er det, der sætter école intuit.lab hoved og skuldre over andre institutter.

Kreativ intelligens

At lære at bruge dine talenter

Kreativ intelligens er kernen i vores undervisning. Det er den delte viden, som unge kreative mennesker benytter sig af for at blive designere eller kunstdirektører.

Den største udfordring for en designer er at lære at bruge deres kreative energi intelligent; at kanalisere og kontrollere det. Tilpasning til at overvinde spørgsmål, trække på personlig kultur og viden og træffe kloge valg, for at finde attraktive, konkrete og skarpe løsninger.

Kreativ intelligens er en holdning og adskiller dem, der er eksperter inden for deres felt og ved, hvordan de kan bidrage til det bedste af deres evner. Ud over enkel know-how betyder det at anvende en original og relevant tilgang. Det er vigtigt, at det rigtige billede findes, ud over at det er et attraktivt billede. Med det rigtige billede mener vi ”en visuel produktion, der giver mening”, der trækker sin styrke fra refleksion inden for en given kontekst, en bestemt vision eller endda i henhold til visse etiske principper. Headway / Unsplash

128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

En akademisk og professionel tilgang til uddannelse

« École Intuit.Lab er en designskole, der bestræber sig på at bygge bro mellem teoretisk, akademisk læring og praktiske, professionelle anvendelser»

Pensum udvikler sig konstant for at holde trit med skiftende teknologi, nye opstart og for at skabe en innovativ oplevelse inden for design.

Intuit Lab stræber efter at bringe et miljø ind, der egner sig til en koncentreret forståelse af design gennem:

 • Adskillige liveopgaver med klientinteraktion, forskning og strategi
 • Agility og tilpasningsevne i bevægelse med tiderne

En Human Scale College

På grund af sin menneskelige størrelse er intuit.lab skole et varmt institut, der tilbyder intuit.labians en skræddersyet løsning med involverede lærere og administratorer.

For studerende er école intuit.lab mere end et college: det er et sted for opfyldelse, kreativ emulering, berigende dialoger med fagfolk. Et mødested, hvor livet ser ud.

Bortset fra kurser på højt niveau oprettes stærke venskaber, der plejes af teamwork, der er drevet af det aktive liv og den virkelige verden. Disse øjeblikke af gruppeskabelse er dyrebare. De tilføjer til lektionerne en reel holdsamhørighed og mad til tanke ved udvekslingen. Ånden i école intuit.lab er kreativ, eventyrlysten og åben for verden.

Velkommen til vores 3 campusser

Intuit.lab Mumbai

Udforsk din kreativitet i en by, der vil inspirere dig. Sid ved havet eller gå gennem de historiske baner. Byen bobler af talent, og det samme er vores campus, der ligger i Prabhadevi, hjertet af Mumbai by. Campus har legendariske design- og reklamelegender, der hyppiger det, interagerer med de studerende og uddanner dem om den professionelle verden.

Studerende har også muligheden for at lære af den globale reklamemaestro, Ravi Deshpande, vores grundlægger af Mumbai-campus. Og også se ham i aktion i hans dynamiske integrerede reklamebureau, Whyness Worldwide, placeret ved siden af vores campus.

Intuit.lab Paris

Vores første campus over hele kloden, intuit.lab, Paris, er drømmen om enhver håbefuld designer.

Skolen har et undervisningsteam med lærere og fagfolk, der bifalder reklamens verden. Studerende, der studerer i den franske hovedstad, lever i et dynamisk og multikulturelt miljø. De drager fordel af byens ekstraordinære kulturelle potentiale, som er let tilgængelig fra skolen på grund af dens centrale placering.

En ekstra fordel er adgang til en uovertruffen pool af job i den mest efterspurgte kreative by.

Intuit.lab Aix-en-Provence

Intuit.lab-skolen i Aix-en-Provence giver eleverne mulighed for at drage fordel af enestående læring og berige livserfaring i en by fuld af liv. Campus fokuserer på de akademiske krav i moderne kunstverden og bygger metoder til at forberede de studerende på den.

Holdet er sammensat af lærere og fagfolk, der forstår de virkelige problemer i branchen og hjælper studerende med at opbygge stærke relationer i regionen og internationalt.

Placeringer

 • Paris

  90, rue de Javel 75015 Paris, , Paris

 • Aix-en-Provence

  17, Rue Lieutaud 13100 Aix-en-Provence, , Aix-en-Provence

  • Mumbai

   DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi 400025 Mumbai, Maharashtra, India, , Mumbai

  Spørgsmål