Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Graduate Pathway Programmer i Ledelse 2023

4 Graduate Pathway Programmer i Ledelse 2023

Oversigt

Graduate pathways er designet til at hjælpe internationale studerende med at komme ind på master-niveau akademikere i en engelsktalende nation. Sammen med de tidlige kurser i hovedkandidatets efteruddannelse, indeholder stien studier i engelsk kommunikation og forberedelse til adgangseksamen.

Hvad er en kandidatvej i ledelsesstudier? Dette program overgår studerende med bachelorgrader i business management til master niveau, udvide på forudgående kurser med avancerede studier af organisatoriske og ledelsesstrategier, der passer til moderne virksomheder. Kursusarbejde kan indeholde essays, rapporter og gruppepræsentationer i ledelseskurser suppleret med studier på skriftlig og mundtlig engelsk. Nogle programmer giver eleverne mulighed for at skræddersy deres læseplaner for at specialisere deres studier.

Gennem indtjening af en kandidatbane i ledelsesstudier har enrollees mulighed for at forbedre deres engelsk i en faglig og akademisk sammenhæng. Kurserne kan også styrke relevante ledelsesmæssige færdigheder som planlægning og organisation, beslutningstagning og effektiv kommunikation.

Omkostningerne ved en kandidatbane varierer afhængigt af undervisningsniveauet på værtshøjskolen, som passer til programmets varighed, typisk omkring et år. Andre omkostninger kan også medvirke til nødvendige lærebøger, værelse og bestyrelse osv., Og eleverne bør konsultere indlæggelser om detaljerne.

En kandidat vej i ledelsesstudier kan være nøglen til at fuldføre en kandidatgrad i den store, som giver værdifulde kvalifikationer til ledelsesjob inden for forskellige virksomheder. Mange stillinger som ledere, herunder salg, menneskelige ressourcer og forretningsudvikling, tager direkte administrative roller over forskellige organisatoriske funktioner. Andre, som finansinspektører eller managementkonsulenter, vurderer og adresserer medarbejderproblemer for at muliggøre mere effektiv præstation. Nogle kandidater kan søge at starte deres egne virksomheder som iværksættere til at mest direkte anvende deres uddannelse.

Graduate pathways kan tages på mange engelsktalende universiteter. Internationale studerende kan forfølge ledelsesstudier på erhvervsskoler, og nogle af disse tilbyder online kurser til fjernundervisning. For yderligere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Graduate Pathway
 • Ledelsesstudier
 • Ledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (4)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat