Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 30 Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i IT 2024

30 Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i IT 2024

Oversigt

Graduate certifikater er kortere uddannelser, der er designet til at hjælpe enkeltpersoner at få supplerende viden inden for et bestemt område, eller for at give de nødvendige job og uddannelse færdigheder til arbejdspladsen fagfolk.

Hvad er et Graduate Certificate i IT? Denne avancerede uddannelse har til formål at give de studerende den nødvendige viden og hands-on færdigheder er nødvendige til korrekt udnytte den nuværende teknologi til rådighed til analyse, behandling og lagring af oplysninger. Eleverne lærer at håndtere databasesystemer og kommunikationsnetværk, hvordan du kan afgøre risikovurdering og anvende objektorienterede systemanalyse, og hvordan at designe og implementere software programmering. Studerende også opdage, hvordan at operere sikkerhedsforanstaltninger inden for private databaser og informationsnetværk.

Der er mange grunde til, at de studerende vælger at tjene en kandidat certifikat i informationsteknologi.Ikke alene kan det give vigtig viden og uddannelse, der er afgørende for karriere, men det lærerigt program kan også hjælpe bygge bro eventuelle faglige huller, at de studerende kan have i deres uddannelsesmæssige rekord.

Omkostningerne ved at tjene en kandidat certifikat kan variere og afhænger af placeringen af ​​skolen, længden af ​​det faglige program, og en studerende forudgående uddannelse oplevelse. Studerende skal forske hver potentiel skole grundigt for at være opmærksom på de omkostninger, der er forbundet med at tjene deres graduate certifikat.

Optjening en afgangselev certifikat i IT åbner beskæftigelsesmuligheder i den offentlige og private sektor positioner, såsom computer-netværk og database administratorer, systemer analytikere og administratorer, edb-programmører, teknikere og informationssystemer ledere. Kandidater kan også vælge at anvende deres uddannelsesmæssige kreditter i retning af en kandidatuddannelse i informationsteknologi eller et relateret område.

Klasser tilbydes i online, in-person, og muligvis også i en kombination af de to. Hvis du er interesseret i at tjene din kandidat certifikat i IT og vil gerne komme i gang med det samme, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Certifikat efter bachelor (graduate)
  • Teknologi
  • IT
Studieområde
  • Teknologi (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat