Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i Engelsk 2024

2 Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i Engelsk 2024

Oversigt

Med et kandidatbevis kan du vise nuværende eller potentielle arbejdsgivere, at du har specialiseret viden inden for et bestemt emne. Et certifikat tager normalt mindre tid end en grad og kan være en god mulighed, når du arbejder.

Mere specifikt, hvad er et kandidatbevis på engelsk? Mange certifikater som dette er målrettet mod undervisere, så kurserne ser på, hvordan skriftlig hjælper i klasseværelset. Andre kurser af denne art ser på, hvordan man integrerer skriveopgaver i en ikke-skrivende klasse og hvor god skrivepraksis ofte kan føre til god talepraksis. Andre fokuser på dette certifikat er biblioteksledelse og udvikling af computerfærdigheder.

Du kunne lære nogle nyttige livsfærdigheder, mens du studerer for dette kandidatbevis, herunder forståelse, kulturel følsomhed og kommunikation. Læseforståelse kommer til nytte, når du læser et fint udskrivning af et dokument. Med kommunikation og kulturel følsomhed er du mere tilbøjelig til at føle sig godt tilpas i internationale indstillinger.

Udgifterne til en engelsk graduate certifikat varierer afhængigt af skolen du deltager i. Nogle fælles omkostninger omfatter forsyninger, bøger og kursusafgifter. At studere online kan reducere udgifterne til bøger, hvis der findes en elektronisk kopi.

Hvis du har et eksamensbevis på engelsk, er de mest almindelige job, du kan ansøge om, undervisning. Nogle lærer- og lærerstillinger, du kan søge efter, inkluderer engelsk som andet sprog og førskoleniveau engelsk. Andre job, du kan søge med et engelsk certifikat, inkluderer redaktør, forfatter, kommunikationschef og studievejleder. Du kan også overveje dette certifikat, hvis du allerede har et af ovenstående job og søger fremskridt eller en lønforhøjelse.

Studer engelsk på næsten enhver skole over hele verden. Du kan indsnævre din søgning ved at kigge efter skoler, der er tæt på dig eller tilbyde online-klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Certifikat efter bachelor (graduate)
  • Sprog
  • Engelsk
Studieområde
  • Sprog (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat