Keystone logo

2 Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i Teknologi IT Computersikkerhed 2024

Filtre

Filtre

  • Certifikat efter bachelor (graduate)
  • Teknologi
  • IT
  • Computersikkerhed
Studieområde
  • Teknologi (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i Teknologi IT Computersikkerhed

Kandidat certifikater er fremragende måder at udvide din viden og færdigheder og øge din uddannelse uden at skulle gå tilbage til skolen. Mange fagfolk er utroligt travlt, men vil gerne have en mulighed for avancement i deres karriere. Denne type program giver en mulighed for at gøre netop det.

Hvad er en Graduate Certificate i Computer Security? Du vil tjene et års kollegium kredit i dette program. Det bør lære dig mere om edb-sikkerhed, så du har en chance for at klatre i graderne i din karriere. Nogle kurser, du kan forvente at tage, er edb-sikkerhed, information sikkerhed og politik, erhvervspolitik infrastruktur og netværk, samt sikkerhed og privatlivets fred af elektroniske dokumenter. Husk, at kurserne varierer afhængigt af skolen du deltage.

I disse og andre kurser, vil du lære vigtige færdigheder som at forstå sikkerhed begreber, og hvordan risici, der er it-relateret kan holdes på et minimum gennem forskellige kontrolforanstaltninger.Dette program kan lære dig at vurdere informationssystemer og også risici til information. Det kan lære dig vigtigheden af ​​at holde sikkerheden først både i erhvervslivet og i din hverdag.

Disse kandidatuddannelser er normalt kortere end andre, så omkostningerne er typisk lav. Men de vil ændre sig afhængigt af universitetet du deltage og også det land, du er i.

Du har mange karrieremuligheder, når du får en kandidat certifikat på dette område. Mange mennesker vælger mellem en karriere som en ekstern konsulent, sikkerhed tester, revisor, ledende informationssikkerhed officer, sikkerhed arkitekt, global informationssikkerhed direktør, sikkerhed manager, bly software sikkerhed ingeniør, informationssikkerhed analytiker, sikkerhedskonsulent, og cybersikkerhed bly. Du kan også vælge at arbejde i virksomheden it-sikkerhed afdeling eller med et sikkerhedsteam i udviklingsgruppe.Der er mange arbejdspladser at vælge fra, så du vil sandsynligvis finde noget, du elsker og nyde i dette område.

En kandidat certifikat udvider din viden i computeren sikkerhedsområdet, så du kan gå videre professionelt. Du kan tage dette program enten online eller i klassen over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.