6 Fransk køkken programs found
Filtre
- Nordamerika
- Fødevarestudier
- International gastronomi
- Fransk køkken
6 Fransk køkken programs found
Filtre
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - madlavning og bagning
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Diplom
Fuldtid
På campus
Engelsk, Spanish
Grand Diplôme® er det mest omfattende program af kulinariske uddannelse og større anerkendelse, der eksisterer i dag. Den består af Diploma Køkken (Basic Certifikater
Le Cordon Bleu Mexico
Mellemliggende madlavningskursus
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certifikat
Fuldtid
På campus
Engelsk, Spanish
Fortsætter med den erhvervede viden på det grundlæggende niveau, understreger mellemniveau klassiske, traditionelle opskrifter og præsentationen af retterne og vigtigheden af
Le Cordon Bleu Mexico
Tekøkken kursus
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certifikat
Fuldtid
På campus
Engelsk, Spanish
Fra den første dag de studerende vil lære principper, grundlag, fonde og madlavning teknikker til at stræbe efter et internationalt niveau, der giver de nødvendige værktøjer til
Le Cordon Bleu University Ottawa
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
- Ottawa, Canada
Diplom
På campus
Engelsk
Fremad din kulinariske uddannelse! Begynd den mest intensive og omfattende træning i klassiske franske kulinariske teknikker. Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® optjenes, når du med succes gennemfører grundlæggende, mellemliggende og overordnede kurser i både køkken og wienerbrød. Derudover tjener den studerende et køkkeneksamen og et konditoreksamen. Læreplan: GRAND DIPLÔME® kombinerer køkken- og bagværksprogrammer: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie
Le Cordon Bleu Mexico
Top madlavningskursus
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certifikat
Fuldtid
På campus
Engelsk, Spanish
Vi nærmer moderne internationalt køkken og nye trends. I dette kursus studerende opfordres til at udvikle avancerede opskrifter med kreativitet, hjælp og
Le Cordon Bleu University Ottawa
Grundlæggende konditorcertifikat
- Ottawa, Canada
Certifikat efter bachelor (graduate)
På campus
Engelsk
Lær de klassiske teknikker til at kombinere ingredienser i rige bagværk. Hovedingredienserne i fransk patisserie er mel, smør, æg og 'savoir-faire!' Ved at lære deres forskellige kombinationer, egenskaber og applikationer, lærer du, hvordan man laver forskellige typer konditori som paté sablée, paté feuilletée og choux pasta; og traditionelle slotte som Saint Honoré, Schwarzwald og Paris-Brest. Demonstrationer og praktiske sessioner fører dig trin for trin gennem det grundlæggende i fransk pâtisserie. Grundlæggende wienerbrød er det første skridt efterfulgt af mellemliggende og overlegne i at fuldføre dit Diplôme de Pâtisserie.
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Akademisk kursus Programmer i Fødevarestudier International gastronomi Fransk køkken
Studerende i programmet for fransk køkken kan forvente at lære en række teknikker relateret til moderne og historiske franske stilarter for tilberedning af mad, drikkevareparringer og bordbetjening. Beherskelse af disse faglige stilarter kan give de studerende mulighed for at gøre karriere på internationalt plan.
Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.