Keystone logo

Filtre

 • Forberedelsesår
 • Design
 • Design
Studieområde
 • Design (9)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  9 Forberedelsesår Programmer i Design 2024

   Forberedelsesår Programmer i Design

   For at kvalificere sig til en uddannelse, skal mange studerende gennemføre et fundament år. Hvis dine high school legitimationsoplysninger ikke matcher forudsætningerne for din bestemt studium, vil et fundament år tjener til at lukke den pædagogiske hul og introducere dig til den professionelle branche.

   Hvad er et fundament år i design? Et fundament år i design forbereder de studerende til uddannelserne i design og begynder at lægge grunden til en professionelt funktionel kreative proces. Lærde udvikle kreative færdigheder sæt i en vifte af medier gennem korte projekter. De studerer historie design og kunst samt forskning nutidige kunstnere. Studerende vil skabe indhold til deres porteføljer og få større indsigt i de krav, som deres tilsigtede uddannelse.

   Fundamentet år er en ekstra år med undervisning, der giver de studerende al den grundlæggende viden er nødvendig for at fuldføre et design grad.Lærde kan lukke deres uddannelsesmæssige huller og give sig selv et forspring i deres design kurser.

   De samlede udgifter til et fundament år vil afhænge af fokus for programmet, typen af ​​instruktion og uddannelsesinstitution. Nogle studerende vælger at skære ned på omkostningerne med online-baserede kurser; selv, kan nogle klasser kræver in-class instruktion.

   Efter et fundament år i design, vil studerende normalt gå videre til et design grad på samme uddannelsesmæssige facilitet. Efter gennemførelse af et design grad, kan kandidater finde arbejde i mange nicher, afhængigt af deres kursusaktiviteter specialiseringer og portefølje indhold. Mange tidligere lærde få beskæftigelse i kunstner kapacitet på markedsføring eller reklamebureauer. Derudover er flere og flere studerende på vej ind computer og app-indhold design arbejde.

   Hvis du er interesseret i et fundament år i design, findes i tilgængelige online formater mange online muligheder.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.