Keystone logo

1 Forberedelsesår Programmer i Sprog Engelsk Erhvervsengelsk 2024

Filtre

Filtre

  • Forberedelsesår
  • Sprog
  • Engelsk
  • Erhvervsengelsk
Studieområde
  • Sprog (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Forberedelsesår Programmer i Sprog Engelsk Erhvervsengelsk

Et fundament år er en en til to-årigt program typisk som en bro mellem sekundær og universitetsuddannelse. Eleverne får kollegium kredit samtidig bygge de fundamentale færdigheder, der kræves for at lykkes i deres akademiske område. Universiteterne tilbyder disse programmer til de seneste high school-dimittender med GEDs.

Hvad er et fundament år i business engelsk? Dette kursus er designet til at forbedre engelsk sprogkundskaber i både skrift og tale. Kursusaktiviteter fokuserer på at udvikle grundlæggende og forhånd engelsk grammatik almindeligt anvendt i akademiske og generelle indstillinger. Mange programmer fremhæve færdigheder i at studere på engelsk samt. Som en del af fundamentet år, kan eleverne tage kultur-fokuserede klasser designet til at undervise skikke samfund bruger engelsk som hovedsprog.

Efter at have afsluttet et fundament år i business engelsk, de studerende er bedre forberedt til at studere og kommunikere gennem engelsk.Kandidater kan også finde deres faglige perspektiver udvide som de udvikler en bedre beherskelse af effektiv kommunikation på engelsk.

De samlede omkostninger for dette program vil variere meget mellem uddannelsesinstitutioner. Nogle studerende vælger at reducere omkostningerne med online undervisning eller digitale skolematerialer. Derudover kan de studerende finde omkostninger varierer baseret på længden af ​​kurset.

Efter at have afsluttet et fundament år, studerende ofte finde deres muligheder for uddannelse og beskæftigelse ekspandere. Engelsk er et bredt anvendt sprog, så dette program kan forberede de studerende til en vellykket international undersøgelse på prestigefyldte universiteter. I erhvervslivet rige, er det muligt for studerende at finde de kan kommunikere med et større antal mennesker, der fører til bedre netværk og job-forbindelser. Kandidater i dette program er ofte fundet arbejder som oversættere, konsulenter, marketing associerede virksomheder og lignende stillinger i erhvervslivet.

Hvis du er på udkig efter fleksible eller omkostningseffektive studiemuligheder, overveje dine online muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.