63 Fødevarevidenskab degrees found
- Sundhedspleje
- Ernæringsvidenskab
- Fødevarevidenskab
- Nordamerika32
- Europa19
- Oceanien10
- Asien2
63 Fødevarevidenskab degrees found
Udvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Postgraduate kursus i avancerede kulinariske teknikker: Molekylær gastronomi, brand og lav temperatur
- Barcelona, Spanien
Certifikat efter kandidat (postgraduate)
Deltid
3 Måneder
På campus
Engelsk, Spanish
Molekylær køkken, ild og lave temperaturer. Oplev kunsten af avanceret madlavning og vækk dit kulinariske geni i Advanced Culinary Techniques postgrade, der vil tage dig ud over gastronomiske grænser. Tag din kulinariske karriere til næste niveau ved at mestre avantgarde kulinariske teknikker og teknologi.
Udvalgte
Universidad Austral
Diplom i Agri Food Tech
Diplom
Fuldtid
6 Måneder
På campus
Spanish
Diplomet vil opnå grundlæggende viden om AgriFoodtech-økosystemet, udviklingen af nye teknologier og deres indvirkning og bæredygtige implementering i landbrugs- og fødevarekæden.
Udvalgte
Maastricht School of Management
Sustainable Food Systems MBA Specialisering Sommerkursus
- Maastricht, Holland
Sommerkursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
Maastricht School of Managements MBA-ekspertisespor (specialisering) i Sustainable Food Systems giver en omfattende forståelse af principperne, udfordringerne og mulighederne inden for bæredygtig fødevareproduktion og -distribution. Dette ekspertisespor er designet til at udstyre dig med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at skabe værdi i fødevaresystemer, der gavner kunder, samfund og miljø.
Udvalgte
Fanshawe College
Graduate Certificate in Food Processing - Product Development
- London, Canada
Certifikat efter bachelor (graduate)
Fuldtid
45 uger
På campus
Engelsk
Udvalgte
University of Veterinary Sciences
Summer School of Food Hygiene 2025
- Brno, Tjekkiet
Sommerkursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
The program of the first week is focused on meat and meat products hygiene and second week includes subjects of milk and milk products hygiene. Practical and theoretical education, laboratory skills, trips to the farms, food companies and slaughterhouse. There is the option to attend only the first or second week of the course
Udvalgte
Scuola Superiore Sant’Anna
CISOD - Mad, bæredygtighed og rettigheder
- Pisa, Italien
Kursus
Fuldtid
5 dage
På campus
Italiensk
I CISOD - Food, Sustainability and Rights vil sæsonskolen introducere deltagerne til det presserende emne om fødevarebæredygtighed, og udforske, hvordan man opbygger bæredygtige og klimaresistente agro-fødevaresystemer gennem en dialog mellem samfunds- og biovidenskab. Regulative og ikke-regulerende foranstaltninger for socialt inkluderende og miljømæssigt mere effektive fødevaresystemer vil blive behandlet.
Udvalgte
ISAG - European Business School
Professionelt højere teknisk kursus i catering og drikkevarer
- Porto, Portugal
- Online
Kursus
Fuldtid
2 år
På campus
Portugisisk
Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevaretjenester (mad og drikkevarer) i catering- og drikkevarevirksomheder, integreret eller ej i hotelenheder, hvilket garanterer kvaliteten af servicen, optimeringen ressourcer og maksimering af virksomhedens rentabilitet.
Udvalgte
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Universitetsudvidelseskursus Cirkulær gastronomi og akademisk behandling af vegetabilske produkter KMO
- Madrid, Spanien
Kursus
Fuldtid
5 Måneder
Blandet
Spanish
Fast-track counseling
Gennem viden og implementering af begrebet cirkulær gastronomi er det muligt at forbedre de negative påvirkninger på restaurant- og cateringvirksomheder, samt skabe en etik knyttet til en mere bæredygtig og deltagende udvikling af gastronomi. Til gengæld giver effektiv overvågning mulighed for bedre økonomiske resultater, samt at booste innovation og skabe nysgerrighed blandt befolkningen for at opdage nye muligheder for økonomisk vækst.
Udvalgte
Alison Free Online Learning
Kursus i fødevarehygiejne
- Online USA
Kursus
Fuldtid, Deltid
5 timer
Fjernundervisning
Engelsk
Lær sikker madhåndteringspraksis, der kræves til cateringindustrien med dette gratis online fødevarehygiejnekursus.
Udvalgte
University of Otago
Postgraduate Diploma in Science (PGDipSci) in Food Science
- Dunedin, New Zealand
Diplomuddannelse efter kandidat (postgraduate)
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Udvalgte
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Erhvervsuddannelse i fødevareproduktion (top-up)
- Rauma, Finland
Kursus
Fuldtid
12 Måneder
På campus
Engelsk, Finsk
Udvid dine færdigheder og ekspertise inden for fødevareproduktion med et 12-måneders top-up-program. Designet til ansøgere med tidligere erfaring i branchen. Beliggende i Rauma, Finland, kendt som et knudepunkt for fødevareproduktion i landet. Programmet tilbyder et unikt læringsmiljø omgivet af branchens ekspertise.
Udvalgte
Centennial College - Canada
Certifikat i Food Service Worker
- Online
Certifikat
Deltid
Fjernundervisning
Engelsk
Dette online program tilbydes til dem, der ønsker at forfølge en karriere i food service-industrien. Dette certifikatprogram vil give dig jobfærdigheder og hjælpe dig med at tilpasse dig ændringer i branchen. Kurser fokuserer på sundhedspleje og madservice og er udviklet i samarbejde med Ministeriet for Sundhed og Langtidspleje, faglige organisationer og arbejdsgivere.
Udvalgte
Charles Darwin University
Certificate IV in Commercial Cookery
- Darwin, Australien
Certifikat
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Udvalgte
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Graduate Certificate in Food and Nutrition Management
- Ottawa, Canada
Certifikat efter bachelor (graduate)
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Kandidater fra Food and Nutrition Management Ontario College Graduate Certificate-programmet tager deres karriere i fødevareindustrien til næste niveau. Dette etårige program bygger på dine kulinariske/gæstfrihedsfærdigheder og giver dig den viden og den virkelige verdenserfaring, der er nødvendig for at få succes i den lukrative sundhedssektor i fødevareindustrien.
Udvalgte
Vrije University - Summer graduate programs
Sommerkursus i at brødføde milliarder: Udfordringer og innovation inden for fødevare- og vandsikkerhed
- Amsterdam, Holland
Sommerkursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
På sommerkurset i at fodre milliarder: udfordringer og innovation inden for fødevare- og vandsikkerhed udforsker deltagerne en række forskellige tilgange til fødevare- og vandsikkerhed, lige fra internationale politiske aftaler til samfundsbaserede aktiviteter.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Vis mindre
Populært studieformat
Akademisk kursus Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab
Hvad er fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab undersøger fødevarer og deres sammenhæng med miljøet, samfundet og økonomien. Det omfatter studier af fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Fødevarevidenskab omfatter også studiet af fødevarebårne sygdomme og forurening.
Hvad kan jeg lave med en uddannelse i fødevarevidenskab?
En uddannelse i fødevarevidenskab kan føre til en karriere i fødevareindustrien, hvor du kan arbejde inden for områder som f.eks. fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Uddannede i fødevarevidenskab kan også arbejde inden for forskning i fødevarebårne sygdomme og forurening. Der er muligheder for dem med en baggrund i fødevarevidenskab for at arbejde i offentlige myndigheder eller private virksomheder, der er involveret i regulering af fødevareindustrien. Uddannede inden for fødevarevidenskab kan gøre karriere inden for den akademiske verden, hvor de underviser og forsker på universiteter og højere læreanstalter.
Hvorfor studere fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab er vigtigt af flere grunde. Det hjælper os med at forstå, hvordan fødevarer påvirker vores sundhed og miljøet, hvilket kan bidrage til at forbedre fødevareproduktionen og forarbejdningsmetoderne og sikre, at de fødevarer, vi spiser, er sikre og næringsrige. Ved at studere fødevarevidenskab kan vi også lære mere om, hvordan vi kan forebygge og kontrollere fødevarebårne sygdomme. Endelig hjælper fødevarevidenskab os med at forstå de komplekse økonomiske og sociale faktorer, der påvirker fødevareproduktion og -forbrug.
Fødevarevidenskabelige uddannelser
Fødevarevidenskabelige uddannelser tilbydes på bachelor- og kandidatniveau. Bacheloruddannelserne varer typisk fire år og dækker emner som f.eks. fødevarekemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate programmer varer normalt to år og omfatter kursusarbejde i avancerede emner inden for fødevarevidenskab, der omfatter fødevarefysik og -teknik.