433 Fødevarestudier degrees found
- Fødevarestudier
- Nordamerika209
- Europa148
- Oceanien42
- Asien24
- Sydamerika11
- Afrika6
- Mellemamerika og Caribien2
433 Fødevarestudier degrees found
Udvalgte
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditor-, bage- og chokoladeintensivt sommerprogram
- Manresa, Spanien
Kursus
Fuldtid
2 uger
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Det intensive sommerprogram for wienerbrød, bagning og chokolade lærer om udviklingen af catalansk wienerbrød: traditionelt vs. moderne. Introduktion til chokoladeverdenen inkluderer tempereringsteknikken, fladt chokoladedesign, chokoladebonbon, chokoladeforme og kunstnerisk design. Forskellige typer brød, butterdej og viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) og catalansk hors d'oeuvre.
Udvalgte
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Spanien
Diplomuddannelse efter kandidat (postgraduate)
Fuldtid
1 År
Blandet, Fjernundervisning, På campus
Udvalgte
Culinary Institute of Barcelona
Iværksætterchef-programmet: Design, oprettelse & Strategi for restaurantvirksomheder
- Barcelona, Spanien
Kursus
Fuldtid
14 uger
Fjernundervisning, På campus
Engelsk, Spanish
Slip din iværksætterånd løs på Entrepeneurchef-programmet. Dette kursus giver dig en global vision fra idéfasen til efter åbningen og forbereder dig direkte mod målet: "Jeg vil skabe min egen restaurant". Uanset om du har et klart projekt eller ej, vil kurset åbne dit sind for nye måder at forstå restaurantbranchen på og frem for alt for de måder, hvorpå kunderne vil acceptere dit forslag i de kommende år. Dette kursus er en rejse gennem alle de faser, du skal igennem, med særlig opmærksomhed på kundernes adfærd, de nyeste forretningsmodeller og selvfølgelig det digitale miljø, der vil være en forudsætning for succes.
Udvalgte
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Fransk og italiensk konditordiplom
- Parma, Italien
- Colorno, Italien
Diplom
Fuldtid
2 Måneder
På campus
Engelsk
Lær kunsten at skabe fransk og italiensk bagværk med French and Italian Pastry Arts Diploma, et fuldt fordybende kursus, hvor der undervises i to lande. Dette unikke program er designet til konditorelskere: 8 uger med praktisk, personlig træning 1 måneds praktik i Frankrig eller Italien (valgfrit) et prestigefyldt fælles eksamensbevis fra to internationalt anerkendte institutioner
Udvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Akademisk kursus i teknisk gastronomi og restaurantservice
- Barcelona, Spanien
Kursus
Fuldtid
3 år
På campus
Spanish
Få to kvalifikationer på tre år. Bliv professionel i køkkenet og spisestuen! Hvis du altid har drømt om at blive kok, maît d', sommelier eller overtjener, og du brænder for alt, der har med madlavning og restauranter at gøre, er dette stedet for dig. Med Teknikeren i Gastronomi og Restaurering lærer du ved at gøre fra minut 1 at blive den professionelle, du altid har ønsket at være.
Udvalgte
CAFA Wine School
Vinkonsulent
Diplom
Fuldtid
9 Måneder
På campus
Engelsk, French
Vinkonsulent Diplom / Conseiller en Sommellerie på 1 år undervist på engelsk og på fransk. Sommellerie Advisor - Wine Consultant Diploma vælger de produkter, der skal tilbydes sine kunder: vin og spiritus. Før han beslutter sig for en forhandling med leverandørerne, skal han først fortsætte med prøvesmagningen. Udbuddet skal være i overensstemmelse med kundernes omfang, omdømme og krav.
Udvalgte
Culinary Institute Kul IN
Kulinarisk kunst
- Sisak, Kroatien
Kursus
Fuldtid
12 uger
På campus
Engelsk, Kroatisk
Culinary Arts-programmet er ideelt for studerende, der planlægger en professionel karriere i den kulinariske industri eller overvejer et karriereskift. I løbet af dette tre måneders kursus får de studerende en omfattende forståelse af tilberedningsmetoder og teknikker, der bruges i det franske og italienske køkken, og en dybere forståelse af hotelbranchen og turismestandarder, fødevarehygiejne, restaurantledelse, vin, ølproduktion og køkkenøkologi. Kurset er hands-on, og eleverne bruger 80 % af undervisningstiden i køkkenet på at tilberede a la carte-retter. I slutningen af uddannelsen kan de studerende vælge at komme i praktik på succesfulde restauranter eller hoteller.
Udvalgte
OSTELEA | Distancia
Videregående kursus i ledelse af catering- og mad- og drikkevarevirksomheder
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Kursus
Deltid
9 Måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spanish
Turisme er en af de mest relevante økonomiske aktiviteter i den spanske økonomi og en af de grundlæggende sektorer i landets sociale og økonomiske udvikling. Inden for sektoren er restaurantområdet, med mere end 270.000 virksomheder og 1,3 millioner job, et af de hurtigst voksende områder og et af de vigtigste dele af turistaktiviteten.
Udvalgte
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc i fødevareindustriledelse
- Pollentia, Italien
Diplomuddannelse efter bachelor (graduate)
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
MSc i Food Industry Management får et solidt kendskab til fødevaresystemer og de økonomiske, sociale og kulturelle processer relateret til fødevarer. Lær at læse og fortolke hurtigt udviklende markedstendenser for at positionere dig selv i arbejdsverdenen som innovationsspecialist, markedsanalytiker eller produkt- og forretningsudvikler.
Udvalgte
CESIF
Online Master i Agri-Food Industry Management
- Madrid, Spanien
Kursus
Fuldtid
12 Måneder
Fjernundervisning
Spanish
Omfattende styring af en landbrugsfødevareindustri repræsenterer en enorm konkurrencefordel, da den tillader: at åbne nye kommercielle kanaler, øge salget, forbedre forbrugernes tillid, sælge innovative produkter, undgå fødevarealarmer og kriser, minimere påvirkninger, forbedre produktionsomkostningerne osv.
Udvalgte
LaSalle College Vancouver
Diplom i Bagning
- Vancouver, Canada
Diplom
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Top fagfolk i kulinariske kunst gør mere end bare lave mad. De forvalter restauranter, imødekommer særlige arrangementer, tilbyder personlige kokkjenester og meget mere. For mange er det ultimative mål at eje deres egen restaurant
Udvalgte
International Career Institute
Catering & Cooking Diploma
- Online
Diplom
Fuldtid, Deltid
24 uger
Fjernundervisning
Engelsk
Udvalgte
Portage College
Professionelt madlavningscertifikat
- Saint Paul, Canada
Certifikat
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Det professionelle madlavningscertifikat giver eleverne mulighed for at gennemføre certifikatprogrammet. Kurset vil være en blandet levering med teoriundervisning online og al laboratorietræning ansigt til ansigt. Dette program vil introducere dig til køkkenet og lære dig om grøntsager, proteiner, lagre, supper, saucer og køkkenhåndtering. Med et tre ugers praktikum får du mulighed for at lære i et faktisk arbejdsmiljø.
Udvalgte
Fanshawe College
Graduate Certificate in Food Processing - Operational Leadership
- Saint Thomas, Canada
- Toronto, Canada + 2 more
Certifikat efter bachelor (graduate)
Fuldtid
30 uger
På campus
Engelsk
Dette etårige fuldtidsprogram er designet til at forberede kandidater til en tilsynskarriere i fødevareindustrien.
Udvalgte
FERRANDI Paris
Avanceret professionelt program i fransk wienerbrød (certifikat)
- Rennes, Frankrig
- Bordeaux, Frankrig
Certifikat
Fuldtid
8 uger
På campus
Engelsk
At mestre kunsten at fransk bagværk kræver stringens og præcision, men også en evne til at udvikle og forny et tilbud. Boutique-, dekorations- og eventprodukter vil blive behandlet under vores nye program for at give deltagerne ny inspiration og teknikker fra konditorer på højt niveau.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Vis mindre
Populært studieformat
Populære steder
Vis mindre
Akademisk kursus Programmer i Fødevarestudier
Studiet af egenskaberne af fødevare på føde- og drikkevarer undersøgelser. Hvor maden kommer fra, hvordan mad og drikkevarer er produceret, og hvordan disse elementer er transporteres, opbevares og forbruges er alle undersøgt i disse studier.