Keystone logo

Filtre

 • Diplom
 • Kosmetologi
 • Sminkør
Studieområde
 • Kosmetologi (8)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  8 Diplom Programmer i Sminkør 2024

   Diplom Programmer i Sminkør

   Diplomer kan tjene på en række områder fra kreativ til teknisk. Studerende tager dette studium vil lære dybtgående viden om et bestemt emne, der forbereder dem til en karriere på mindre tid end en mere avanceret grad.

   Hvad er et eksamensbevis i make-up artist? Størstedelen af ​​disse eksamensprogrammer tilbydes i en modulform, der typisk dækker historien og den grundlæggende forståelse af erhvervet som helhed. Studerende kan lære om forskellige former for make-up (såsom læbestift, foundation, fugtighedscreme, bronzer osv.), Applikationsteknikker, værktøjer forbundet med anvendelse, historisk virkning af sminke, videnskaben om hud- og forretningsmæssige aspekter af denne kunstnerik . En væsentlig del af disse programmer er normalt dedikeret til aktuelle tendenser og stilarter, og kunsten i farve og design.

   Disse kurser har ikke kun mulighed for at åbne døren til denne industri, men kan også give eleverne tilliden til at forfølge deres drømme. Studerende er typisk nedsænket i at arbejde med andre og finpudse deres lyttefærdigheder. De potentielle forretningsmæssige aspekter af dette kursus er gavnlige for at forstå, hvordan virksomheder arbejder og kan være en skridt for at starte en personlig virksomhed.

   Disse kurser er tilgængelige på forskellige skoler, herunder institutioner dedikeret til make-up artistry. Studerende kan forvente, at omkostningerne varierer for forskellige programmer. Programmets varighed vil også være en faktor i prisfastsættelsen.

   Make-up artistry er et overraskende bredt erhverv, der strækker sig ind i forskellige aspekter af den sociale verden. Makeup kunstnere er nødvendige til film, tv, teater, magasiner og landingsbaner. På lokalt plan har spa, frisørsaloner, begravelseshuse og brudeservice i vid udstrækning brug for erfarne makeup-kunstnere. Studerende, der udmærker sig i videnskabsaspektet, kan finde beskæftigelse som en make-up produktudvikler eller forsker. Nogle studerende kombinerer deres eksamensbevis med andre færdigheder til roller som skønhedskritiker eller spa manager.

   En række eksamensbeviser er tilgængelige online. Studerende kan også tjene et make-up kunstneruddiplom på campusser, både lokalt og internationalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.