Keystone logo

11 Diplom Programmer i Professional madlavning 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Fødevarestudier
  • Professional madlavning
Studieområde
  • Fødevarestudier (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

    Diplom Programmer i Professional madlavning

    Fællesskabs-og tekniske gymnasier tilbyder et eksamensbevis for at angive faglig beherskelse af en række færdigheder og emner. Diplomer anerkendes ofte globalt og kan give en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet.
    Hvad er et eksamensbevis i professionel madlavning? Kursusinstruktion dækker internationalt køkken, herunder fransk, italiensk og asiatisk. Gastronomi, menuudvikling, sikkerhed, hygiejne, kulinarisk udsmykning, bagning, wienerbrød og den nyeste madlavningsteknik undervises ofte. Nogle kurser underviser i akademisk skrivning, økonomistyring, køkkenstyring, medarbejderudvikling og forretningsetik. De fleste kræver, at eleverne bestå en eksamen i slutningen af ​​kursusundervisningen. Programmerne tager seks måneder til et år at afslutte, afhængigt af fuldtids- eller deltidsstatus og institutionen.
    Organisations- og ledelsesevner strækker sig ud over køkkenet for at påvirke andre aspekter af elevernes liv positivt. Erhvervskompetencer overskrider også køkkenet, der potentielt hjælper personer med personlig økonomi, iværksætteri og karrierevækst.
    Culinary Arts programmer er tilgængelige over hele verden, så dermed forbundne omkostninger til at deltage varierer afhængigt af placering, institution og varighed. Yderligere forskning er nødvendig for at fastslå alle omkostninger forbundet med et bestemt program.
    Et eksamensbevis i professionel madlavning forbereder eleverne til at arbejde i kulinariske kunststillinger. Potentielle job omfatter restaurantchef, køkkenchef, chef, restaurant ejer, konditor, souschef og cateringchef. Kokke arbejder i en række brancher og virksomheder, herunder restauranter, krydstogtskibe, hoteller, medicinske faciliteter, plejehjem og industriel catering. Yderligere karrieremuligheder findes som personlige kokke, fødevarekonsulenter, fødevarebloggere, fødevareforskere, madstylister, bagere, chokoladeproducenter, fødevaresikkerhedsdirektører, corporate kokke, mad- og drikkevarer, line-kokke, prep-kokere og fastfood-ledere.
    Fuldt og deltidsprogrammer er tilgængelige med on-campus eller online-instruktion fra en række institutioner, så de passer til din travle tidsplan. For at starte, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.