Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 57 Diplom Programmer i Hotelvirksomhedsledelse 2023

57 Diplom Programmer i Hotelvirksomhedsledelse 2023

Oversigt

En diplomuddannelse er en kortere studieforløb udbydes på højere institutioner rundt om i verden. Disse programmer traditionelt spænder fra et til to år i længden, afhængigt af motivet. De kursusaktiviteter giver de studerende en introduktion til den viden og færdigheder relateret til et bestemt emne.

Du kan være nysgerrig, hvad er et diplom i gæstfrihed ledelse? Dette intensive program udstyrer de studerende med en bred forståelse af hotellet og turistindustrien, og fokuserer på lederevner for dem, som ønsker et højt niveau karriere i branchen. Klasser er forskellige skoler, men typisk omfatter mad og drikkevarer driftsstyring, forståelse af menneskelige ressourcer, gæstfrihed finansiering, udbytte og revenue management, global forretningsetik, og markedsføring og forbrugeradfærd.

Studere gæstfrihed ledelse tilbyder en række personlige og faglige fordele for de studerende.Sideløbende faglig viden og kunnen, kan eleverne være i stand til at skærpe personlige egenskaber såsom punktlighed, disciplin og etik, som alle værdsat globalt som praktisk for succes.

Undervisningen og gebyrer for diplomuddannelser varierer mellem universiteter. Interesserede studerende skal kontakte indlæggelser kontor til at bestemme nøjagtige omkostninger forventninger.

Med en gæstfrihed ledelse diplom i hånden, kan kandidater udforske en række forskellige karriereforløb. Disse kan omfatte mad service managers, begivenheder koordinatorer, logi ledere, banket og konference ledere, spa og wellness direktører, salgs- og markedsføring, HR direktører, og messearrangør udstillere. På grund af den lyse fremtid for en karriere i restaurationsbranchen, nogle mennesker vælger at fremme deres akademiske studier for at få mere brancheerfaring ved indskrivning på avancerede uddannelser.

Akademisk instruktion leveret online er designet til at give de internationale studerende med de samme fordele som dem, der lærer ansigt til ansigt. Mange skoler tilbyder internet-baserede undersøgelser for travle fagfolk og dem i stand til at tilmelde sig et godt lokale universitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Diplom
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (57)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat