Keystone logo
Vietnam

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Vietnam 2024

Antal institutioner: 36
  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hanoi, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ton Duc Thang University er et offentligt universitet, der drives under Vietnam General Confederation of Labor, der blev oprettet den 24. september 1997.

  • Nha Trang, Vietnam

  Velkommen til Nha Trang University (NTU), der ligger i den ansetste den smukkeste kystby i Vietnam. Nha Trang University er et af 50 offentlige universiteter i Vietnam med mere end 50 års historie og udvikling.

  • Tuy Hòa, Vietnam

  Mientrung University of Civil Engineering har til opgave at træne menneskelige ressourcer af høj kvalitet inden for byggeri og andre områder; at anvende forskning, at overføre viden og teknologi til erhvervslivet og samfundet.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Hoa Sen University har længe været anerkendt som en proaktiv og klog privat videregående uddannelsesinstitution, der giver samfundet individer, der er fuldt udstyret med intellektuelle og moralske standarder, en rigelig livserfaring, en veldefineret erhvervsorientering og en engageret ambition. Kandidater, der gennemgår Hoa Sen University træningsprogrammer, værdsættes med hensyn til deres faglige effektivitet og socialt indflydelsesrige menneskelige dyder.

  • Sơn La, Vietnam

  Tay Bac University blev oprettet under premierministerens beslutning nr. 39/2001 / QD-TTG dateret 23. marts 2001 på grundlag af Northwest College of Education, forgængeren var Secondary School of Education. Thai Meo Autonomous Region blev etableret i 1960.

  • Qui Nhơn, Vietnam

  Velkommen til Quy Nhon University - en af de førende videregående uddannelsesinstitutioner i det centrale Vietnam. Quy Nhon University ligger i centrum af Quy Nhon-kystbyen, Binh Dinh-provinsen, det sydligste punkt i det centrale Vietnams vigtigste økonomiske region og det centrale punkt i den sydlige centrale region - Central Highlands, der ligger i krydset mellem National Highway 1 og Nationalvej 19, betragtes som porten til havet i den øst-vestlige økonomiske korridor.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ho Chi Minh-universitetet for transport direkte under transportministeriet er det største tværfaglige uddannelsesuniversitet i transportsektoren i det sydlige Vietnam. Ho Chi Minh University of Transport er ansvarlig for uddannelse af menneskelige ressourcer til transportsektoren, nemlig maritim, vej, indre vandveje og jernbane.

  • Thanh Hóa, Vietnam

  Den 24. september 1997 udstedte premierministeren afgørelse nr. 797 / QĐ-TTg om oprettelse af Hong Duc University (HDU) gennem sammenlægning af tre videregående institutioner: College of Education, College of Economics and Technique og Thanh Hoa Medical College (tidligere alle kendt i over 40 års træningseksperiment). HDU var det første af Vietnams uddannelsessystem, der blev bygget efter en ny model: en offentlig multidisciplinær institution, der opererer under jurisdiktionen af Folkekomiteen i Thanh Hoa-provinsen og tilsyn af Undervisningsministeriet.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Velkommen til University of Science, et af de seks anerkendte medlemmer af Vietnam National University System i Ho Chi Minh City. Vores universitets historie startede i 1941 med etableringen af Indochina College of Science, som derefter blev fakultetsuniversitetet i Saigon i 1956. Ved samarbejde med fakultetet for breve blev vores institution omdøbt til universitetet Hochiminh City i 1977.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Universitetet ligger i hjertet af industriområdet og har været et lærings-, forskningscenter og uddannelsesmulighed i Ho Chi Minh City i mere end et halvt århundrede. Ho Chi Minh City University of Technology and Education grundlagt i 1962 som en College Board of Technical Education med 5 ingeniørdiscipliner Ho Chi Minh City University of Technology and Education har bemærkelsesværdigt forvandlet sig til et tværfagligt universitet.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ho Chi Minh City Open University er en videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder forskellige programmer lige fra on-site til fjernundervisning og læring på akademiske satellitcentre; det sigter mod at imødekomme forskellige læringsbehov i samfundet og bidrage til at berige landets menneskelige ressourcer.

  • Vũng Tàu, Vietnam

  Ba Ria - Vung Tau University er beliggende i den kystnære by Vung Tau i Ba Ria - Vung Tau-provinsen, som er porten til østsøen til provinserne i det sydøstlige og centrum for økonomi, økonomi, kultur, turisme, transport og uddannelse af det sydøstlige og bekvem forbindelse med Ho Chi Minh-byen og andre omkringliggende provinser ad land, luft, vandveje og jernbane. Vung Tau City, der ejer mange smukke strande og veludstyret infrastruktur, er et velkendt turistmål i syd og et logistikområde i Vietnams olie- og gasindustri. Ba Ria - Vung Tau University er det eneste universitet i Vung Tau by, som er en uddannelsesinstitution, der leverer multidisciplinære menneskelige ressourcer til Ba Ria - Vung Tau-provinsen, de omkringliggende provinser såvel som hele landet. BVU er også et videnskabeligt forskningscenter i Ba Ria - Vung Tau-provinsen, hvor forskningsprojekter om anvendelse og overførsel af avanceret videnskab og teknologi er blevet gennemført og anvendt i samfund og produktion.