Keystone logo
Slovenien

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Slovenien 2023

Antal institutioner: 9
  • Koper, Slovenien
  • Salzburg, Østrig
  • + 4 Mere

  Alma Mater Europaea er en uafhængig videregående uddannelsesinstitution, der har specialiseret sig i at tilbyde karrierefokuseret uddannelse inden for karrieremangelfulde studieretninger. Vores uddannelser er relevante, opdaterede, tværfaglige og interaktive.

  • Celje, Slovenien

  Vi skaber fremtiden gennem viden, iværksætteri og innovation - Hos ISSBS skaber vi succeshistorier. Alle studieprogrammer tildeler internationalt akkrediterede grader, mens de er godkendt af det slovenske kvalitetssikringsagentur (SQAA). Din grad vil blive anerkendt over hele verden, mens SQAA er medlem af ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education).

  • Ljubljana, Slovenien

  Sigmund Freud University Ljubljana (SFU Ljubljana) er en af de internationale grene af Sigmund Freud University Wien, et akkrediteret privat universitet i henhold til østrigsk lov. AQ Austria (Agentur for kvalitetssikring og akkreditering Østrig) har akkrediterede studieprogrammer fra fakultetet for psykoterapi-videnskab (2013) og det psykologiske fakultet (2018).

  • Ljubljana, Slovenien

  Siden 2007 har College of Accounting and Finance skabt et miljø, der tilbyder vores studerende faglig udvikling og dybdegående viden, som de senere implementerer i deres arbejde. VŠR College of Accounting and Finance er en privat videregående uddannelsesinstitution.

  • Ljubljana, Slovenien

  IBS International Business School Ljubljana , Slovenien, er et lille privat universitet for anvendt videnskab, der gennemfører BA og MA-programmer i international virksomhed. Slovenske universitetsuddannelsesmyndigheder akkrediterer fuldt ud IBS og dets programmer. IBS International Business School Ljubljana begyndte at udvikle en studentercentreret tilgang i 2009.

  • Ljubljana, Slovenien

  Universitetet i Ljubljana, der blev grundlagt i 1919, er med sine 23 fakulteter og 3 kunstakademier den ældste og største institution for videregående uddannelse, videnskabelig forskning og kunst i Slovenien. Universitetet fremmer grundforskning, anvendt forskning og udviklingsforskning. I dag hører Ljubljana Universitet til blandt de 3 % bedste universiteter i verden.

  • Maribor, Slovenien

  Fakultet for naturvidenskab og matematik (FNM) blev grundlagt i 2006. Det skete, da Det Uddannelses Fakultet blev opdelt i tre forskellige fakulteter. FNM er opdelt i forskellige afdelinger: Institut for Biologi, Institut for Fysik, Institut for Matematik og Computervidenskab og Institut for Tekniske Studier. Fakultetets vision er at være det førende uddannelses-, forsknings- og applikationsudviklingscenter i regionen, der studerer områderne biologi, økologi, fysik og matematik. Det stræber også efter at være det førende center for uddannelse af fremtidige lærere i Slovenien inden for forskellige områder som videnskab, matematik og tekniske studier.

  • Maribor, Slovenien
  • Belgrade, Serbien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ljubljana, Slovenien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...