Keystone logo
Saudi-Arabien

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Saudi-Arabien 2024

Antal institutioner: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudi-Arabien

  Gennem et kraftfuldt program med eksamensbeviser og skræddersyede kurser, der blander teori og praksis, har Josoor siden dets oprettelse leveret uddannelses- og træningsløsninger til over 4000 deltagere, udstyret dem med færdigheder og ekspertise til at styre projekter og organisationer i sportsbranchen og levere verdensklasse , højt profilerede sports- og fritidsbegivenheder.

  • Buraydah, Saudi-Arabien

  Det er en af de administrative regioner i Saudi-Arabien, og dets hovedkvarter er byen Buraidah. Qassim er kendt for overflod af grundvand, og det giver Kongeriget Saudi-Arabien de bedste typer datoer og grøntsager. De vigtigste byer i regionen er: Buraidah, største by, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa og andre.

  • Taif, Saudi-Arabien

  Taif University hovedcampus er i øjeblikket beliggende i Al-Hawiyya, Taif Governorate, Emirate of Makkah, den vestlige del af Saudi-Arabien, på de østlige skråninger af Sarawat-bjergene i en højde af 1700 m over havets overflade i den sydvestlige del af Arabien Halvø. TU har også tre filialcampusser i Taif Governorate: Taraba Branch (ca. 150 km fra Taif), Khurma Branch (ca. 200 km fra Taif) og Ranya Branch (350 km fra Taif).

  • Jeddah, Saudi-Arabien

  Vi søger at opnå institutionel ekspertise ved at opbygge bæredygtige strategiske partnerskaber for at fremme udviklingen af uddannelsesprocessen og specialiseret anvendt praksis.

  • Abha, Saudi-Arabien

  Kære potentielle kunde, Vi vil gerne benytte lejligheden til kort at introducere os selv. HIPIT (Higher Institute for Paper & Industrial Technologies) er et non-profit uddannelsesinstitut, der tilbyder et 2-årigt diplomprogram for nyuddannede saudier. HIPIT er licenseret under TVTC (No.210412). Vores institut er forpligtet til at give kvalitetsuddannelse og de bedste praktikanter inden for teknisk område, der kræves af de bedste virksomheder i KSA. HIPIT tror på rentable og behagelige langsigtede relationer med vores studerende, kunder og medarbejdere.

  • Rabigh, Saudi-Arabien

  Vores vision: At være den bedste tjenesteudbyder inden for udvikling af effektivt talent inden for vand- og energiteknologier.

  • Riyadh, Saudi-Arabien

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) er et joint venture mellem Aviation Australia og Shamal Investments i Saudi-Arabien.

  • Al Bukayriyah, Saudi-Arabien

  Ud over det faktum, at Sulaiman Al Rajhi Colleges er en af sin slags uddannelsesinstitution, der har unik adgang til sundhedsuddannelsesressourcer globalt, skiller vores universitet sig også ud for International Course Selection, Unique Study Courses, Latest Curriculum, Mulighed for at overføre til Maastricht University på ethvert tidspunkt.

  • Amman, Jordan
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  • + 6 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...