Keystone logo
New Zealand

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i New Zealand 2024

Antal institutioner: 12
  • Auckland, New Zealand

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) er en NZQA-godkendt udbyder med base i Auckland. New Zealand. NCBT er registreret i New Zealand Qualifications Authority (NZQA) siden 1995 og har siden starten fokuseret på at levere kvalitetsuddannelse med stærk vægt på pastoral pleje til vores internationale studerende.

  • Wellington, New Zealand

  På Campbell får studerende det allerbedste af engelskundervisning som en del af en berigende studenteroplevelse på vores Wellington- og Auckland-campusser. Vi er stolte af Campbells lange historie og ry for at levere akademisk læring i verdensklasse i et omsorgsfuldt og støttende miljø.

  • Christchurch, New Zealand

  University of Canterbury International College (UCIC) tilbyder en eksklusiv Pathway til University of Canterbury bacheloruddannelser. UCIC tilbyder universitetsoverførselsprogrammer (UTP'er), som er unikke i New Zealand. UTP'er svarer til University of Canterburys første år af bachelorgraden.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Wines and Spirits Wins and Spirits (NZSWS) blev oprettet i 2006 af Jane Skilton MW. NZs førende udbyder af Wine & Spirit Education Trust (WSET) kurser og den eneste WSET-godkendte skole, der ejes og drives af en Master of Wine.

  • Auckland, New Zealand

  New Zealand School of Food & Wine blev grundlagt af Celia Hay og har uddannet den næste generation af baristaer, kokke, restaurant- og caféejere, gæstfrihedsledere, sommelierer og vinprofessionelle, gæstfrihedsturisme iværksættere såvel som folk der elsker god mad siden 1995.

  • Auckland, New Zealand

  Velkommen til Abacus Institute of Studies campusser i Auckland og Christchurch. Du har valgt en fremragende uddannelsesorganisation til at støtte og fremme din læring. Din tid hos os er betydelig, og vi opfordrer dig til at afbalancere dine akademiske aktiviteter og din nydelse af campuslivet.

  • Waitākere, New Zealand

  UUNZs mission er at give studerende fra hele verden læringserfaringer, der vil udstyre dem til at deltage med succes i New Zealand og den globale arbejdsstyrke. UUNZ stræber efter at være den førende uddannelsesvirksomhed inden for læring og industri i New Zealand, der leverer transformerende uddannelse.

  • Christchurch, New Zealand

  Ara Institute of Canterbury Ltd er et levende, progressivt, statsfinansieret institut, der tilbyder uddannelse i verdensklasse på tertiær niveau.

  • Auckland, New Zealand

  Crown blev grundlagt i 1972 og er en af New Zealands længstløbende videregående institutioner, der tilbyder uddannelse inden for rejser og turisme, gæstfrihed, sundhed og velvære, computing og forretning.

  • Auckland, New Zealand

  Techtorium (med hjælp fra vores industripartnere) inspirerer kiwier til at slutte sig til IKT-industrien. Af denne grund har vi opnået kategori 1-udbyderstatus i anerkendelse af vores vellykkede kursusafslutninger.

  • Auckland, New Zealand

  Air New Zealand Academy of Learning træningsprogrammer er designet med henblik på at være ekspertise. Vores programmer er udviklet af luftfartseksperter, der forstår luftfartsindustrien globalt.

  • Wellington, New Zealand

  Pioneer University Degree Pathway Provider i Wellington New Zealand.