Keystone logo
Malaysia

Bedste universiteter til Akademisk kursus Programmer i Malaysia 2024

Antal institutioner: 32
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Siden starten i 1983 blev Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) grundlagt af Methodist Council of Education. Vores campus er strategisk etableret i hjertet af Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vores rejse som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begyndte i 1990 i 6 enheder af 4-etagers butikspartier i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, mens vi ventede på færdiggørelsen af vores specialbyggede permanente campus i Bandar Utama, en ny og vellykket blandet udviklingsby i Petaling Jaya. Efter flytning til vores permanente campus skiftede KBU navn til KBU International College. I 2015 blev vi hævet til college og omdøbt til First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Vi mener, at enkeltpersoner besidder talenter såvel som dygtighed, og hvis de plejes, uddannes og trænes gennem en åben overførsel af viden fra enhver kultur eller civilisation i verden, vil de være i stand til at spille en rolle i udviklingen af sig selv, samfundet og nationen. Baseret på denne filosofi tilstræber vi at producere professionelle og semi-professionelle kandidater med akademisk ekspertise, høje etiske og moralske værdier.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logoet Kolej Universiti Agrosains (UCAM) er inspireret af tre (3) blade, der symboliserer modenhed. En række på tre (3) farver er normalt en progressiv ændring i udviklingsprocessen.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Som et nichehøjskole er MERITUS unikke tilgang til uddannelse at tilbyde en praktisk og effektiv blanding af traditionel, moderne og oplevelsesmæssig læring for at sikre succes. I modsætning til andre colleges, der kun fokuserer på akademikerne, er MERITUS forpligtet til at producere godt afrundede kandidater, der er i stand til at imødekomme kravene fra nutidens arbejdsgivere, indpodet med dyderne til succes og eftertragtede af toporganisationer efter eksamen.

  • Puchong, Malaysia

  MALAYSIA Binary University er klassificeret som et 5-stjernet (fremragende) universitet af ministeriet for videregående uddannelse (MOHE) og er et af de mest etablerede og respekterede universitet for ledelse, it og iværksætteruddannelse i Asien. Universitetet tilbyder overlegne programmer på ph.d.-, kandidat- og bachelorniveau, der er internationalt anerkendt af Association of CommonWealth Universities (ACU, UK), International Association of Universities (IAU, France), NARIC (UK) og den malaysiske kvalifikationsmyndighed (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Ånden i at give har altid været inden for vores mure. Vi forstår vigtigheden af at videregive viden til fremtidige generationer - ligesom hvordan vores medstiftere først formidlede deres bageviden til lokalsamfundet for over 40 år siden, gør vi nu det samme og faktisk mere bakket op af en ophobning erfaring gennem årtierne.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Cyberlynx International College er et privat kollegium i Kuala Lumpur, der tilbyder en række diplom- og certifikatkurser inden for sport, forretning og design. Kollegiet blev grundlagt af en gruppe akademikere og fagfolk, der har været i uddannelsesindustrien i over 25 år.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Olympia College blev grundlagt i 1995 for at imødekomme det voksende behov for privat videregående uddannelse i Malaysia.

  • Kuala Sungai Baru, Malaysia

  Kolej Universiti Islam Melaka , bedre kendt som KUIM, er en helejet institution for videregående uddannelse for Malaccas statsregering oprettet under IPTS Act 1996.

  • Shah Alam, Malaysia

  Ramsay Sime Darby Healthcare College ('The College') er en af pionererne i Malaysias sundhedsuddannelse. Kollegiet har en track record for akademisk ekspertise siden dets oprettelse i 1995. Ramsay Sime Darby Healthcare College er registreret i ministeriet for videregående uddannelse som udbyder af videregående uddannelser.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  VÆR VERDENSKLASSE PÅ DET, DU GØR TMC International Aesthetic College er blandt de førende skønheds- og æstetiske uddannelseseksperter i skønhedsindustrien.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Siden etableringen i 1950 har Stamford College Melaka bygget på en arv af uddannelse og træning af mennesker, der ønsker og søger viden og succes i deres liv.

  • Malacca, Malaysia

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) blev dannet for at tro og forstå, at videregående uddannelse er afgørende for nationens fremskridt. Institutionen fik en lovende start i 1997, da undervisningsministeren officielt åbnede den i løbet af denne tid.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Mindvalley leverer den uddannelse, som almindelige skoler har glemt at være menneske, er mere end bare det, vores brudte uddannelsessystem gør det til at være. Vi lærer verden kunsten at leve ekstraordinære, tilfredsstillende og lykkelige liv.